Hyppää pääsisältöön

Jean S:n Antti Paavilainen avautui enkelikokemuksestaan: "Näen miten ihmisten välillä liikkuu energia"

Antti Paavilainen
Antti Paavilainen Antti Paavilainen,Puoli seitsemän

Antti Paavilaisen bilebändi Jean S tanssittaa juhlivaa kansaa, mutta mies itse ei ole pelkkä bilekone. Hän aistii vahvasti ihmisten energioita eikä peittele tunteitaan.

Jean S on kiertänyt Suomea jo 26 vuotta. Sinne minne bändi menee, siellä on bileet.

Bändin keulakuva ja laulaja Antti Paavilainen nauttii kansan tanssittamisesta, mutta kokee itse musiikin myös syvemmin.

– Ryhdyin muusikoksi, koska kokemus musiikista on lapsesta saakka ollut niin vahva. Tuntuu kuin tajunta räjähtäisi pelkästään musiikin voimalla: tekee mieli laulaa, tanssia, itkeä, huutaa, nauraa ja hyppiä.

Tuntuu kuin tajunta räjähtäisi pelkästään musiikin voimalla.

Neljän lapsen uusperheen isä elää myös arkeaan vahvasti tunteella ja liikuttuu usein niin ilosta kuin surustakin. Eikä hän peittele sitä.

– Uskon, että miehet kokevat samat fiilikset ja tuntevat yhtä vahvasti kuin naiset, mutta rakentavat miehisen muurin tunteiden eteen. Se johtuu varmaan evoluutiosta, miesten pitää selvitä ja kantaa vastuu.

Paavilainen kokee tuntevansa myös ihmisten väliset energiat vahvasti. Sen hän huomaa etenkin lavalla, kun bändi antaa energiaa yleisölle ja saa sitä myös takaisin.

– Sitä on vaikea selittää insinöörikavereille, mutta ei minun tarvitse yrittääkään. Olen nähnyt miten reikihoito tai jooga auttaa oikeasti.

Meillä oli jäänyt asioita selvittämättä, mutta monta vuotta hänen kuolemansa jälkeen kohtasimme.

Paavilaisen vahvin selittämätön kokemus liittyy enkeleihin.

– Enkelikokemukseni liittyy vanhaan rakkaaseen opettajaani. Meillä oli jäänyt asioita selvittämättä, mutta monta vuotta hänen kuolemansa jälkeen kohtasimme, kertoi Paavilainen liikuttuneena.

Jean S:n riveissä keikkailun lisäksi Antti Paavilainen julkaisi syksyllä myös levyllisen omaa musiikkiaan. Lisäksi hän esittää parhaillaan vaimonsa, näyttelijä Miia Nuutilan kanssa näytelmää Yhteinen sävel.

– Se on ollut loistava haaste ja toteutunut haave. Haastavinta on ollut mennä sisään omaan roolihahmoon, missä rakas vaimoni osasi auttaa todella hyvin. Se oli hieno kokemus ja olen siitä ylpeä.

Katso Antti Paavilaisen koko haastattelu Puoli seitsemän -ohjelmassa. Juontajina Susanna Laine ja Jussi-Pekka Rantanen.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän