Hyppää pääsisältöön

Reino Nordinin Antaudun äänestettiin vuoden suosituimmaksi rakkauslauluksi

SuomiLOVE järjestää jokaisella kaudellaan yleisöäänestyksen, jossa haetaan vuoden suosituinta rakkauslaulua. Tänäkin vuonna LOVE-fanit ottivat sankoin joukoin osaa äänestykseen ja sen tuloksena Reino Nordinin Antaudun valittiin ykköseksi.

SuomiLOVEn vuosiäänestyksen ykkösbiisi kruunasi neljännen kauden päätöskonsertin - katso Reinon upea esitys!

Antaudun kruunasi SuomiLOVE-kauden huipennuksen ja se kuultiin Sibeliustalon konsertissa viimeisenä kappaleena.

Aiempien kausien suosituimman kappaleet ovat olleet Johanna Kurkelan Rakkauslaulu, Sielun Veljien Rakkaudesta sekä Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!

 • Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

  SuomiLOVEn some-kanavissa extra-sisältöä koko lauantain ajan

  SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella! SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen.