Hyppää pääsisältöön

Lemmikin kuolema jättää surun ja paljon muistoja – millaisia kokemuksia sinulla on?

En europé-kattunge ligger på en sten under lila blommor.
En europé-kattunge ligger på en sten under lila blommor. Kuva: imago stock&people/ All Over Press kissanpentu,kissa,eurooppalainen lyhytkarva

Lemmikkieläimen kuolema on asia, jota on vaikea surra julkisesti. Se on myös asia, johon ulkopuolisen on usein vaikea ottaa osaa. Puoli seitsemän kerää lemmikkeihin liittyviä muistoja ja kuvia jo edesmenneistä lemmikeistä.

Pyydämme teiltä lukijoilta valokuvia ja omia kertomuksia siitä, minkälaisen jäljen edesmennyt lemmikkieläin jätti muistoihin ja jopa koko elämään. Oli kyseessä sitten koira, kissa, hamsteri, käärme tai mikä tahansa sinulle tärkeä eläin.

Näytämme kuvia tiistain 20. helmikuuta Puoli seitsemän -lähetyksessä, kun laulaja ja lauluntekijä Laura Sippola esittää lemmikin suremisesta kertovan laulunsa Pienen pieni. Laita kuvan mukana ainakin lemmikin nimi ja syntymä- ja kuolinvuodet.

Voit lähettää kuvan alla olevalla lomakkeella.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän