Hyppää pääsisältöön

YleX etsii kuvaaja-leikkaajaa – hae nyt!

Haluatko olla osa inspiroivaa, hauskaa ja ammattitaitoista YleX:n tiimiä?

Hae meille töihin! // Kuva: Annika Miettinen

Vuoden kotimainen musiikkimedia YleX etsii joukkoonsa freelancer-työsuhteeseen kuvaaja-leikkaajaa, joka taitaa myös animointia ja grafiikkaa. Olet taitava ja monipuolinen videokuvaaja, jonka visuaalinen silmä on vertaansa vailla. Osaat työskennellä kaikenkokoisissa tuotannoissa.

Leikkaajana teet tehokkaasti ja nopeasti laadukasta jälkeä. Olet todellinen Adobe Premiere Pro -velho ja hallitset täysin myös Adobe After Effectsin käytön. Sinulta luonnistuvat leikkauspöydällä sujuvan ja hauskan tarinankerronnan lisäksi monipuolisesti vaativammatkin toteutukset tekstistä ja grafiikasta aina erikoissefekteihin ja animaatioihin. Osaat myös äänittää ja editoida audiota sujuvasti.

Sinulla on näkökulmaa sisällön tekemisestä digialustoille ja ymmärrät minkä tyyliset videot toimivat eri alustoilla, kuten Youtubessa, Facebookissa, Instagramissa ja Yle Areenassa.

YleX aikoo panostaa vielä suuremmin videosisältöihin tänä vuonna. Uusi työntekijä pääsee kehittämään vanhaa, ideoimaan uutta ja toteuttamaan muun muassa mielenkiintoisia avauksia Youtubeen.

- Pääset katsomaan linssin ja läpi kesän parhaita tapahtumia, mielenkiintoisimpia musailmiöitä ja tekijöitä eturivin artisteista parhaisiin tulokkaisiin. Ennen kaikkea työssä on parasta oman luovuuden toteuttaminen ja yleisön palveleminen osana inspiroivaa, hauskaa ja ammattitaitoista YleX:n tiimiä, tuottaja Elina Leino kommentoi.

Haemme joukkoomme freelanceria, joka voi tehdä satunnaisen säännöllisesti töitä osana intohimoista, vauhdikasta ja hauskaa digitiimiä. Täytämme tehtävän heti oikean tekijän löytyessä.

Hae paikkaa täältä.

Lue myös:

YleX:lle kaksi palkintoa Industry Awards -gaalassa: Vuoden kotimainen musiikkimedia ja Vuoden toimittaja

YleX uudistuu vuonna 2018: Roberto Rodriguez musiikkiohjelmien tuottajaksi – luvassa uusia musiikin erikoisohjelmia

YleX vahvistaa uuden musiikin tarjontaa aloittamalla neljä uutta ohjelmaa – juontajina Disco Ensemblen Miikka Koivisto, Matti 8, Sonny, Teppo Vapaus ja Rony Rex

 • Big Shaq viraali-ilmiö esiintyi Weekend Festivalilla – hahmon luominen kesti Michael Dapaahilta 18 kuukautta

  Michael Dapaah kertoo taustoja hahmon synnystä.

  Big Shaq, eli Michael Dapaah esiintyi lauantaina Weekend Festivalilla. Viime vuonna Man’s Not Hot –viraalihitillään kansainväliseksi netti-ilmiöksi noussutta koomikkoa saapui katsomaan pieni yleisömeri, joka täytti Valintalavan teltan äärimmilleen. Big Shaq on fiktiivinen hahmo, joka pyrkii menestymään ja luomaan uraa rap-artistina Lontoon musiikkimaailmassa.

 • BLOCKFEST 2018: Gettomasa osoitti olevansa suomiräpin valittu

  Räppäri nähtiin Blockfestien lauantai-iltapäivässä.

  24-vuotias jyväskyläläinen tarjoili Ratinan rap-yleisölle tiiviin ja tasapainoisen katsauksen tämän hetken raikkaimpaan suomihiphopiin. Blockfestien lauantai-iltapäivässä esiintyvä Gettomasa nauttii suomalaisella hip hop -kentällä arvostusta, jollaisesta moni nuori artisti voi vain unelmoida. Rapin suomenmestaruus vuonna 2012 ja niin kriitikoiden, fanien kuin aitopäiden ylis

 • Mystinen Zhu tarjoili annoksen musiikin fine diningia Weekend Festivalilla

  Keikka on kuin gourmet-ruokaa.

  Vuoden 2014 puoleen väliin asti anonyyminä pysytellyt, ja edelleen identiteettiään tarkkaan suojeleva Zhu esiintyi Weekend Festivalin Valintalavalla tapahtuman ensimmäisenä päivänä. Artisti on kertonut haluavansa rikkoa musiikkikentällä vallitsevia ennakkoluuloja, jotka kuulija usein jopa tiedostamattaan luo muusikon ihonvärin tai ulkonäön perusteella. Piilottamalla henkilöllisyytensä Zhu ha

 • BLOCKFEST 2018: Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön comeback-show jätti festarikansan kylmäksi

  Blockfesteillä juhlittiin 20-vuotiasta Rähinä Recordsia.

  Suomiräpin uranuurtajat Elastinen, Iso H, Uniikki, Tasis ja Andu tarjoilivat Blockfestille nostalgiaa yleisölle, joka ei nostalgisointia erityisemmin kaivannut. Suomessa on viime vuosina eletty comebackien valtakautta, kun monet 2000-luvun alun artistit ja bändit ovat tarjonneet niin vanhoille kuin uusille faneilleen nostalgiatrippejä musiikkiuransa kultakaudelle. Tampereella järjestettävä B