Hyppää pääsisältöön

YleX etsii kuvaaja-leikkaajaa – hae nyt!

Haluatko olla osa inspiroivaa, hauskaa ja ammattitaitoista YleX:n tiimiä?

Hae meille töihin! // Kuva: Annika Miettinen

Vuoden kotimainen musiikkimedia YleX etsii joukkoonsa freelancer-työsuhteeseen kuvaaja-leikkaajaa, joka taitaa myös animointia ja grafiikkaa. Olet taitava ja monipuolinen videokuvaaja, jonka visuaalinen silmä on vertaansa vailla. Osaat työskennellä kaikenkokoisissa tuotannoissa.

Leikkaajana teet tehokkaasti ja nopeasti laadukasta jälkeä. Olet todellinen Adobe Premiere Pro -velho ja hallitset täysin myös Adobe After Effectsin käytön. Sinulta luonnistuvat leikkauspöydällä sujuvan ja hauskan tarinankerronnan lisäksi monipuolisesti vaativammatkin toteutukset tekstistä ja grafiikasta aina erikoissefekteihin ja animaatioihin. Osaat myös äänittää ja editoida audiota sujuvasti.

Sinulla on näkökulmaa sisällön tekemisestä digialustoille ja ymmärrät minkä tyyliset videot toimivat eri alustoilla, kuten Youtubessa, Facebookissa, Instagramissa ja Yle Areenassa.

YleX aikoo panostaa vielä suuremmin videosisältöihin tänä vuonna. Uusi työntekijä pääsee kehittämään vanhaa, ideoimaan uutta ja toteuttamaan muun muassa mielenkiintoisia avauksia Youtubeen.

- Pääset katsomaan linssin ja läpi kesän parhaita tapahtumia, mielenkiintoisimpia musailmiöitä ja tekijöitä eturivin artisteista parhaisiin tulokkaisiin. Ennen kaikkea työssä on parasta oman luovuuden toteuttaminen ja yleisön palveleminen osana inspiroivaa, hauskaa ja ammattitaitoista YleX:n tiimiä, tuottaja Elina Leino kommentoi.

Haemme joukkoomme freelanceria, joka voi tehdä satunnaisen säännöllisesti töitä osana intohimoista, vauhdikasta ja hauskaa digitiimiä. Täytämme tehtävän heti oikean tekijän löytyessä.

Hae paikkaa täältä.

Lue myös:

YleX:lle kaksi palkintoa Industry Awards -gaalassa: Vuoden kotimainen musiikkimedia ja Vuoden toimittaja

YleX uudistuu vuonna 2018: Roberto Rodriguez musiikkiohjelmien tuottajaksi – luvassa uusia musiikin erikoisohjelmia

YleX vahvistaa uuden musiikin tarjontaa aloittamalla neljä uutta ohjelmaa – juontajina Disco Ensemblen Miikka Koivisto, Matti 8, Sonny, Teppo Vapaus ja Rony Rex