Hyppää pääsisältöön

Brittilaulaja Lily Allen perjantai-illan pääesiintyjäksi Qstockiin

Uuden levyn julkaiseva Lily Allen on kiinnitetty perjantai-illan pääesiintyjäksi. Mukana julkistuksissa myös raskaamman musiikin bändejä ja kotimaisia artisteja.

Lily Allen // Kuva: Promokuva

Smile-singlellään läpimurron tehnyt laulaja Lily Allen tähdittää Oulussa järjestettävän Qstockin perjantai-iltaa. Poppari on julkaisemassa alkukesästä neljännen No Shame -albuminsa. Ensimmäinen sinkkulohkaisu Trigger Bang on saanut hyvän vastaanoton. Kappale on soinut esimerkiksi Uuden musiikin X -ohjelman Anne Lainnon viikon tehona. Kappaleella fiittaa räppäri Giggs, joka saapuu Suomeen keikalle huhtikuussa.

Kotimaisista artisteista festareille on kiinnitetty muun muassa Reino Nordin, joka voitti Emma-palkinnon vuoden striimatuimmasta Antaudun-kappaleesta, uransa tämän vuoden aikana päättävä Disco Ensemble, paluun tehnyt Stig Dogg ja Kusipää-singlen alkuvuodesta julkaissut Roope Salminen & Koirat. Myös ympäri Suomea viime kesän festareilla ihastuttanut Litku Klemetti nähdään Qstockissa.

Kansainvälistä raskaampaa musiikkia Qstockissa tarjoilevat ruotsalainen melodista metallia soittava Cyhra ja progevaikutteinen Defecto Tanskasta.

Qstockin aiempia kiinnityksiä ovat muun muassa Hurts, Cheek, Bad Religion, The Rasmus, Hardcore Superstar ja Dagny. Ohjelmistoa täydennetään seuraavan kerran maaliskuussa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 27.-28. heinäkuuta.

Tähän mennessä varmistuneet päiväkohtaiset esiintyjät voit katsoa alta.

Perjantai 27.7.2018: Lily Allen (UK), Hurts (UK), Hardcore Superstar (SE), Jenni Vartiainen, Atomirotta, Neon 2, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin, Scandinavian Music Group, Radiopuhelimet, Vesta, Stam1na, Maj Karma, JVG, K-X-P, Gasellit, Beast In Black, Ruudolf, S-Tool, CMX.

Lauantai 28.7.2018: Cheek, Bad Religion (US), Dagny (NO), Cyhra (SE), Defecto (DK), Don Johnson Big Band, Disco Ensemble, Stig Dogg, Litku Klemetti, Raappana, Satellite Stories, Redrama, Olavi Uusivirta, Amorphis, Von Hertzen Brothers, Elastinen, Pyhimys, Ellinoora, The Comedians, Kaija Koo, The Rasmus, Michael Monroe, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.