Hyppää pääsisältöön

Onko elämäsi kuin Girlsin parikymppisillä? Lue, mitä katsottavaa Areenassa on juuri sinulle!

Girls-sarjan Hannah (Lena Dunham) istuu ravintolassa vanhempiensa kanssa.
Girls-sarjan Hannah (Lena Dunham) istuu ravintolassa vanhempiensa kanssa. Kuva: hbonordic.com Girls,Lena Dunham

Areenassakin esitetty Girls-sarja teki Lena Dunhamista tunnetun "sukupolvensa nuorten naisten äänen". Hänen käsikirjoittamansa sarja kertoo neljän parikymppisen naisen elämästä New Yorkissa. Dunham myös esitti yhtä päärooleista.

Valitse "kyllä", jos haluat katsoa lisää nokkelaa draamaa ja myötäelää nuorten naisten tosielämän tapahtumissa.

tiedostavat naiset

Nuoret ja lupaavat -sarjan Alex (Alexandra Gjerpen) istuu sängyllä ja peittää kasvonsa käsiinsä. Vierellään pahvimainoksia, joissa hän poseeraa hot dogin kanssa.
Alex (Alexandra Gjerpen) katuu, että ryhtyi hot dog -mannekiiniksi. Nuoret ja lupaavat -sarjan Alex (Alexandra Gjerpen) istuu sängyllä ja peittää kasvonsa käsiinsä. Vierellään pahvimainoksia, joissa hän poseeraa hot dogin kanssa. Kuva: Monster AS Nuoret ja lupaavat,alexandra gjerpen

Norjalaissarja Nuoret ja lupaavat kertoo kolmesta lukion päättäneestä oslolaisystävyksestä, jotka haaveilevat kasvavansa vastuullisiksi aikuisiksi. Kasvun tiellä on esteitä. Vai mitä miettisit, jos olisit lupautunut malliksi hot dog -mainokseen ja valmis pahvimainos herättäisi kiusallisia mielikuvia kadulla? Katsottavana on sarjan kaikki kolme kautta.

Girlsin tapaan Broad City vie sinut New Yorkiin. Päähenkilöparin vapaamielinen suhde työhön, seksiin ja päihteisiin takaa sekopäisiä tilanteta.

Pääset nauttimaan vapaudesta ja suurkaupunkien sykkeestä myös suomalaisten au pairien kertomana. Seuraa heidän elämäänsä neljässä kaupungissa: Lontoossa, Los Angelesissa, Australiassa ja Kanadassa. Maaliskuun lopussa alkaa uusi kausi, jossa au pairit janoavat elämäänsä uutta sisältöä Miamissa.

Ulkonäköpaineet ovat kansainvälisiä, ja ihannemuotoja tavoitellaan kotimaankin kamaralla. Dokumenttiprojekti: Muodonmuutoksia seuraa lähietäisyydeltä neljää naista, jotka harrastavat kurinalaista bikinifitnessia. Linda Paldanius, yksi dokumentin seuraamista naisista, sanoo, että vain kauniit pystävät pärjäämään lajissa:

Fleabag on parikymppinen nainen, joka saapuu Lontooseen. Elämä on ajautunut sivuraiteelle. Hän on menettänyt parhaan ystävänsä ja äitinsä. Fleabag onkin kuin kotonaan Lontoon valoissa ja varjoissa kiertäessään irtosuhteesta toiseen. Palkittu draamakomedia perustuu Phoebe Waller-Bridgen yhden naisen lavashow'hun. Hän myös näyttelee sarjan pääroolin.

Voit samalla kertoa, millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa. Paina "lähetä", ja palautteesi lähetetään anonyymisti Areena-toimitukselle.

Millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa?

Päivitetty 27.2.2018 klo 18.05: Lisätty linkkejä artikkelin loppuun.

Päivitetty 3.3.2018 klo 23.55: Lisätty linkkejä artikkelin loppuun.

Päivitetty 9.3.2018 klo 18.00: Päivitetty tietoja katsottavissa olevien kausien määrästä.

Päivitetty 26.3.2018 klo 13.10: Poistettu linkit sarjoihin, joiden katseluaika on päättynyt.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua