Hyppää pääsisältöön

Kiehtova maailma: Matka Keski-Amerikkaan – Stephen Fry reissaa koulubussilla

Näyttelijä Stephen Fry reissaa vanhalla koulubussilla seitsemässä Keski-Amerikan maassa.
Näyttelijä Stephen Fry hyppää vanhan koulubussin kyytiin. Näyttelijä Stephen Fry reissaa vanhalla koulubussilla seitsemässä Keski-Amerikan maassa. Kuva: Sprout Pictures 2015 Yle TV1,Stephen Fry,Kiehtova maailma: Matka Keski-Amerikkaan

TV1 tiistaisin 27.2. - 20.3.2018 klo 19.00 - 19.50, uusinta lauantaisin klo 8.05
Yle Areenassa 14 päivää

Karismaattinen näyttelijä Stephen Fry on pitkästä aikaa reissun päällä. Fry matkaa nyt läpi Keski-Amerikan vanhalla koulubussilla.

Neliosaisen dokumenttisarjan aikana vieraillaan seitsemässä eri maassa. Fry tutustuu Meksikoon, Belizeen, Guatemalaan, El Salvadoriin, Nicaraguaan, Costa Ricaan ja Panamaan.

27.2. Osa 1 Meksiko

Näyttelijä Stephen Fry tutustuu aluksi Meksikon historiaan, luontoon, popkulttuuriin ja yhteiskuntaan. Miltä näyttää intiaanien muinaiskaupunki kuumailmapallosta käsin?

6.3. Osa 2 Belizestä Guatemalaan

Näyttelijä Stephen Fry tutustuu Belizessä omaperäiseen musiikkiin ja ruokkii loukkaantunutta manaattia. Valtaosa guatemalalaisista polveutuu mayoista, ja vanhat perinteet elävät yhä.

13.3. Osa 3 El Salvadorista Nicaraguaan

El Salvador ja Honduras tunnetaan väkivaltaisina huumekartellien keskuksina, mutta näyttelijä Steven Fry löytää niistä myös muita puolia. Matka jatkuu banaanivaltio Nicaraguaan.

20.3. Osa 4 Costa Ricasta Panamaan

Costa Rica tunnetaan rauhallisena demokratiana, ja Steven Fryn mielestä sen todellinen vetonaula on eläimet. Panamassa käydään kuna-intiaanien luona katsomassa jättiläiskilpikonnia.

Stephen Fry In Central America. Tuotanto: BBC, Britannia, 2015.

Keskustele