Hyppää pääsisältöön

Tykkäätkö Kummelista? Haluatko lisää äijähuumoria? Areena panee porukan nauramaan!

Kummeli-huumorin ystäville on tarjolla tuhti paketti katsottavaa. Katsottavana ovat kaikki Kummeli-jaksot vuosilta 1991 – 2004. Mielipiteitä laukova Matti Näsä, reportteri Mauno Ahonen ja Kinnulan veljekset odottavat sinua. Jaksoilla on katseluaikaa vuoden 2100 alkuun asti, joten ehdit nauttia Kummelista vielä monta kertaa.

Dodii, eikä tässä vielä kaikki! Areensa on paljon lisää huumoria miehiseen makuun. Valitse "kyllä", jos haluat tutustua.

äijähuumori

Jopet-show'n kaikki kuusi kautta täydentää kotimaista sketsihahmogalleriaa hokemineen. Muun muassa nämä herrat eivät esittelyjä kaipaa: lääkäri Kaikkonen, Sivupersoona sekä Rekkamies Mauri.

Muistatko, mikä on komisario Kyösti Pöystin potema Phil Collins -darra? Pöystin vaivoineen sekä hänen kollegansa tapaat Pasilassa.

Nyt olet asian ytimessä, ainakin jos Pulkkiselta kysytään. Vuosituhannen vaihteen sketsisarja Pulkkinen muistetaan hyvin etenkin nimikkohahmostaan, joka ryöpyttää ovensuussa naapurilleen totuuksia ilman paitaa.

Jari Salmi ja Antti Virmavirta näyttelivät Pulkkinen-sarjassa.
Älä häslää vaan tutustu Pulkkiseen Areenassa. Jari Salmi ja Antti Virmavirta näyttelivät Pulkkinen-sarjassa. Kuva: Rike Jokela Pulkkinen

Justimusfilms-nimellä mainetta niittänyt kolmikko esiintyy Fuck the Police -elokuvassa raa'assa musiikkibisneksessä. Pikkukylän kasvatit Jyrki ja Matias aikovat valloittaa maailmaa kovimpana räppiduona, mutta unelman tiellä on poikabändin kusipäinen keulahahmo Michael.

Yhdysvaltalainen komediakanava Comedy Central on ottanut hampaisiinsa maansa presidentin. The President Show'ssa Trump (Anthony Atamanuik) johtaa kansakuntaansa ja maailmanpolitiikkaa Valkoisesta talosta ja jalkautuu myös kansan pariin. Jymäytys myös onnistuu: muutamat luulevat kohdaneensa oikean Trumpin.

Voit samalla kertoa, millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa. Paina "lähetä", ja palautteesi lähetetään anonyymisti Areena-toimitukselle.

Millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa?

Päivitetty 3.3.2018 klo 23.55: Lisätty linkkejä artikkelin loppuun.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua