Hyppää pääsisältöön

Axwell & Ingrosso -superduo Weekendiin – mukana julkistuksissa tulokasräppäri A Boogie wit da Hoodie

Weekend-festivaali julkaisi uusia esiintyjiä. Kotimaiset lupaukset The Second Level ja Alex Mattson esiintyvät festareilla.

Axwell^Ingrosso // Kuva: Katariina Salmi / YleX

Helsingin Hietaniemen rannalle muuttavan festivaalin artistikattaus laajenee. Nimekkäin kiinnitys on DJ-maailman superduo Axwell & Ingrosso. Edellisen kerran kaksikko esiintyi Weekendeillä vuonna 2016. Sen lisäksi yhtye on tähdittänyt muun muassa Tomorrowlandia, joka on yksi maailman suurimmista elektronisen musiikin festivaaleista.

Mielenkiintoinen kiinnitys on viime vuonna The Bigger Artist -debyyttinsä julkaissut räppäri A Boogie wit da Hoodie, josta odotetaan tulevaisuuden tähteä. Parhaiten hänet tunnetaan melankolisesta Drowning-kappaleesta, jolla fiittaa myös Kodak Black. Lisäksi levyllä kuullaan muun muassa Post Malonen Rockstar-kappaleella fiittava 21 Savage ja Trey Songz.

Muita lisäyksiä Weekend-festivaaleille ovat bassovoittoista house-musiikkia tekevä AC Slater, muun muassa Alman kanssa All Stars -kappaleen tehnyt ranskalaistuottaja Martin Solveig ja drum and bass -tuottaja Netsky.

Kotimaisista nousevista tuottajista festareilla esiintyvät Alex Mattson ja The Second Level.

Myös Weekend-festivaalin räppikattaus laajenee Gettomasalla. Kolmipäiväinen Weekend-festivaali järjestetään Helsingin Hietaniemen rannalla 17.–19. elokuuta.

Aiemmat kiinnitykset voit katsoa täältä:
Migos, David Guetta ja Big Shaq tähdittämään Weekend-festivaalia
Tuottajatähti Martin Garrix saapuu Weekend-festivaaleille – Mukana myös Macklemore ja R3hab