Hyppää pääsisältöön

Symppaatko Kimmoa? Areenassa on monia sarjoja ja hauskoja hahmoja, joihin voit samastua

Työtä vieroksuva Kimmo päätyy juorulehteen puhelinmyyjäksi ja kohtaa elämänsä rakkauden. Ihastus sattuu vain olemaan avioliitossa elävä keskiluokkainen perheenäiti.

Valitse "kyllä", jos sinuun vetoaa kolmekymppisen oman elämänsä sankarin tarina?

kotimainen komedia

Jos pidät Kimmosta, voit tuskin vastustaa Donnaa. Donnan aviomies, itsekeskeinen fagotisti André jättää hänet yllättäen. Donna ei jää piehtaroimaan suruunsa vaan alkaa etsiä unelmiensa prinssiä. Tehtävää hankaoittaa se, että Donna on sokea. Bestis Mira auttaa parhaansa mukaan, mutta tulos on usein fiasko.

Ystävyys johtaa yllätyksiin myös Luottomies-sarjassa: Juha "Juhis" Koski muutaa Tommi Mäkinen-Renwallin perheidyllin naapuriin. Kaksi täysin erilaista uutta naapurusta ajautuu yhdessä todella noloihin tilanteisiin.

Asut arvokkaalla alueella Helsingin keskustassa. Talousasiat menevät umpisolmuun, ja joudut muuttamaan vantaalaislähiöön. Miten pidät kulissit pystyssä? Vakuuttelet ystävillesi, että laskit elintasoasi tullaksesi onnelliseksi. Downshiftaajat on draamakomedia, jossa Mersu vaihtuu lähijunaan ja ullakkohuoneisto kaksioon.

Siskonpeti ei jätä kylmäksi. Muistatko kyltymättömän valittajanaisen:

Solsidanin ystävien on syytä tutustua Torpedot-sarjaan. Sen on ohjannut Solsidanin Alexia esittänyt Felix Herngren. Komedia kertoo vankilasta vapautuvasta Sonnysta. Pystyykö paatunut rikollinen pysyttelemään kaidalla polulla muurien ulkopuolella? Sarjan toinen kausi julkaistaan 11. maaliskuuta.

On tietty porukka, joka tietää varmasti, mikä ajankohtainen tv-ohjelma on hauska: katso Sohvaperunat, jos haluat tietää, minkä ohjelman seurassa on itketty tai naurettu eri puolella Suomea.

Voit samalla kertoa, millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa. Paina "lähetä", ja palautteesi lähetetään anonyymisti Areena-toimitukselle.

Millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa?

Päivitetty 3.3.2018 klo 23.55: Lisätty linkki artikkelin loppuun.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua