Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Portugali pääkuva

2018 kevät: portugali

Portugalin yo-koe ja vastaukset

Mitä pidit portugalin kokeesta?

Hyvä
50% (6 ääntä)
Tyydyttävä
25% (3 ääntä)
Erinomainen!
17% (2 ääntä)
Hylätty
8% (1 ääni)
Välttävä
0% (0 ääntä)
Ääniä yhteensä: 12
Kommentit
  • 2020 kevät: portugali

    Portugalin lyhyen oppimäärän yo-koe ja vastaukset.

    Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2019 syksy: portugali

    Portugalin lyhyen oppimäärän yo-koe ja vastaukset.

    Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.