Hyppää pääsisältöön

Oletko viihtynyt Au pairien seurassa maailmalla? Tarkista, mitä kaikkea Areenassa on tarjolla juuri sinulle

Suomalaisten au pairien elämää on seurattu neljässä suurkaupungissa. Lontoossa, Los Angelesissa, Australiassa ja Kanadassa. Maaliskuun lopussa alkaa uusi kausi, jossa au pairit kokevat ikimuistoisia hetkiä Miamissa.

Valitse "kyllä", jos olet viihtynyt au pairien seurassa maailmalla tai kaipaat muuten vain vipinää arkeesi.

valtavirta naiset

Ei kovinkaan tavallinen kesätyö: Kandien uusimalla kaudella ollaan pieneläinklinikoilla, maitotiloilla, hevostalleilla, joissa seurataan kolmen eläinlääketieteen kandin itsenäistä työtä. Kolmella aiemmalla kaudella seurattiin lääketieteen ja hammaslääketieteen kandien selviämistä vaativassa työssään. Kaikki kaudet ovat katsottavissa Areenassa.

Alina Tomnikov on tuttu muun muassa komediasarjasta Donna. Hänen äitinsä on suomalainen ja isänsä venäläinen. Sarjassa Alina idässä Alina lähtee tutustumaan omaan slaavilaiseen taustaansa ja kiertää Itä-Euroopan maita ja tutustuu paikallisiin nuoriin. Tutustu ja hämmästy, kuinka monta hipsteriä voi matkailuohjelmaan mahtua.

Alina Tomnikov istuu kuusijäsenisen yhtyeen keskellä.
Paikalliset nuoret valaisevat Alinalle, mitä on nuorten aikuisten todellisuus ja slaavilaisuus Itä-Euroopassa Alina Tomnikov istuu kuusijäsenisen yhtyeen keskellä. Kuva: Aito Media Oy / Yle Alina Tomnikov,alina idässä

Oletko tullut miettineeksi, millaista on tulla äidiksi alaikäisenä, kun esimerkiksi koulukin on vielä kesken? Teiniäidit kertoo, mitä teini-iässä lapsen saaneet ovat joutuneet kokemaan.

Ralli ei ole vain miesten juttu. Mäntsäläläinen Marko Grönroos valmentaa kaksostyttäriään Mariannea ja Jessicaa jokkiskuskeiksi. Grönroosin perheessä ei vältytä riitelyltä, raivolta ja rakkaudelta. Nosta kytkintä ja katso Soramonttuprinsessat.

Jos armeija tekee pojasta miehen, mitä se tekee tytöstä? Naissotilaat-sarjassa Miisa, Moona, Jenni ja Pirita vaihtavat meikit ja korut armeijan harmaisiin.

Naissotilaat-sarjan Moona, Pirita, Miisa ja Jenni ryhmäkuvassa.
Kestääkö Moonan, Piritan, Miisan ja Jennin kantti armeijan haasteissa loppuun asti? Naissotilaat-sarjan Moona, Pirita, Miisa ja Jenni ryhmäkuvassa. Kuva: Bastella Media Suomen puolustusvoimat,naissotilaat

Muista myös Sekasin. Draamasarja sijoittuu psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle, jossa sarjan päähenkilöt ovat hoidettavina. Sokeeraavuudestaan ja mustasta huumorista huolimatta sarjan näkökulma on ihmistä ymmärtävä.

Voit samalla kertoa, millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa. Paina "lähetä", ja palautteesi lähetetään anonyymisti Areena-toimitukselle.

Millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa?

Muokattu 26.3.2018 klo 12.55: Poistettu linkki Am I Perfect -sarjaan, koska katseluaika oli päättynyt. Lisätty Naissotilaat-sarjan kuva.

Muokattu 4.4.2018 klo 23.45: Poistettu linkit sarjoihin New York 3AM ja Yö exän kanssa, koska katseluajat olivat päättyneet.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua