Hyppää pääsisältöön

Murdochin murhamysteerit – hittisarjan jännittävä 11. kausi

Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa.
Yannick Bisson jatkaa Kanadan edistyksellisimmän rikosetsivän William Murdochin roolissa. Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa. Kuva: Murdochin murhamysteerit,Yle TV1

TV1 maanantaista perjantaihin 13.5. - 10.6.2019 klo 12.30 - 13.15 (10. tuotantokausi) ja 11.6. - 8.7. (11. tuotantokausi), Areenassa 9 päivää

Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch (Yannick Bisson) jatkaa työtään kimuranttien juttujen parissa Torontossa.

Ykkösellä nähdään 1900-luvun alkuun sijoittuvasta suosikkisarjasta Murdochin murhamysteerit (12) uusintana 10. tuotantokausi ja heti perään 11. tuotantokausi, jossa on 18 jännitystä tihkuvaa jaksoa. Kauden päättää kaksiosainen erikoisjakso.

William ja Julia kiipelissä

Murdochin murhamysteerien uusi kausi jatkuu kihelmöivissä tunnelmissa. Kymmenennen kauden päätteeksi Willian Murdoch vangittiin epäiltynä varieteetaiteilijan murhasta. Murdochin vaimo Julia Ogden (Hélène Joy) kaapattiin.

Vain pieni joukko todellisia ystäviä uskoo Murdochin syyttömyyteen. Heidän on vaikea pystyä todistamaan, että mies lavastettiin syylliseksi. Kuinka käräyttää tekojen takana oleva henkilö?

Poliisiasema sekaisin

Poliisiasemalla tunteet kuohuvat ja koko asema on viekkaissa käsissä, jopa vaarassa joutua lopetetuksi. Tilanne alkaa näyttää epätoivoiselta.

Kollegojen ja ystävien periksiantamattomuus ja neuvokkuus voivat vielä pelastaa tilanteen. Palaako poliisiasemalle kauan kaivattu järjestys?

Palkitun sarjan muita hahmoja ovat komisario Thomas Brackenreid (Thomas Craig), konstaapeli George Crabtree (Jonny Harris), rikosetsivä Llewelyn Watts (Daniel Maslany) ja Rebecca James (Mouna Traoré).

Murdoch Mysteries. Käsikirjoitus: Maureen Jennings omiin romaaneihinsa pohjautuen. Tuotanto: Bell Broadcast and New Media Fund, Rocket Science VFX, Shaftesbury Films, Kanada 2017 - 18. Draamasarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2018.

Keskustele