Hyppää pääsisältöön

Abitreenien yo-koelähetys: äidinkieli, kevät 2018

Yo-koelähetyksessä käydään läpi äidinkielen esseekoe ja pohditaan, mitä täydelliseen kirjoitelmaan vaaditaan. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, opettaja ja kokeen suorittanut abiturientti.

Lähetysvieraina:
Minna Harmanen, YTL:n asiantuntija
Kimmo Svinhufvud, YTL:n asiantuntija
Elisa Kilponen, opettaja
Venla Rouhiainen, lukiolainen

Lähetyksen juontaa Inkeri Alatalo.

Täältä löydät äidinkielen esseekokeen tehtävihon

  • Katso Abitreenien yo-koelähetys ruotsin kokeista

    Lähetyksessä keskustellaan päivän yo-kokeista.

    Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi ruotsin keskipitkän ja pitkän oppimäärän yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.