Hyppää pääsisältöön

Kettu – uusia jaksoja, Heymann jättää jäähyväiset

Kettu-sarja palaa uusin jaksoin.
Kettu-sarjan Jan-Gregor Kremp (vas.), Ludwig Blochberger, Christina Rainer ja Stephanie Stumph. Kettu-sarja palaa uusin jaksoin. Kuva: ZDF/Jacqueline Krause-Burberg Yle TV1,Kettu-sarja

TV1 sunnuntaisin 11.3. - 3.6.2018 klo 19.30 - 20.30, Areenassa 30 päivää

Saksalaissarjojen klassikko Kettu (12) palaa Ykkösen sunnuntai-iltoihin. Vuorossa on viisi vuonna 2016 valmistunutta uutta jaksoa ja heti perään nähdään kahdeksan uutta jaksoa vuodelta 2017.

Sarjassa koetaan kevään aikana haikeita hetkiä, kun Ketussa alusta asti, vuodesta 1977 rikoksia selvittänyt Gerd Heymann jää eläkkeelle.

Neljä eri päällikköä

Saksalainen näyttelijä Michael Ande on ollut Kettu-sarjassa alusta asti. Hän on näytellyt rikoskomisario Gerd Heymannia lähes 40 vuoden ajan ja yli 400 jaksossa.

Heymann ehti uransa aikana työskennellä neljän eri pomon kanssa. Nuoren rikosetsivän ensimmäinen päällikkö oli Erwin Köster (Siegfried Lowitz), jonka jälkeen ryhmää ryhtyi vetämään Leo Kress (Rolf Schimpf). Kolmas päällikkö oli Rolf Herzog (Walter Kreye). Nyt ryhmää johtaa ylikomisario Richard Voss (Jan-Gregor Kremp).

Kettu-sarja palaa uusin jaksoin.
Kettu-sarja palaa uusin jaksoin. Kuva: Jacqueline Krause-Burberg Yle TV1,kettu

Suurkaupungin kaduilla

Kettu-sarjassa müncheniläinen murharyhmä puurtaa rikollisuuden kitkemiseksi suurkaupungin kaduilta.

Vossin apuna ovat rikosetsivät Tom Kupfer (Ludwig Blochberger), Anna Lorenz (Stephanie Stumph) ja kuolinsyyntutkija, tohtori Franziska Sommerfeld (Christina Rainer). Joukkoon liittyy myös it-asiantuntija Lennard "Lenny“ Wandmann (Thimo Meitner).

Der Alte. Tuotanto: ZDF Enterprises GmbH, Saksa, 2016 - 2017.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.