Hyppää pääsisältöön

Kettu – uusia jaksoja, Heymann jättää jäähyväiset

Kettu-sarja palaa uusin jaksoin.
Kettu-sarjan Jan-Gregor Kremp (vas.), Ludwig Blochberger, Christina Rainer ja Stephanie Stumph. Kettu-sarja palaa uusin jaksoin. Kuva: ZDF/Jacqueline Krause-Burberg Yle TV1,Kettu-sarja

TV1 sunnuntaisin 11.3. - 3.6.2018 klo 19.30 - 20.30, Areenassa 30 päivää

Saksalaissarjojen klassikko Kettu (12) palaa Ykkösen sunnuntai-iltoihin. Vuorossa on viisi vuonna 2016 valmistunutta uutta jaksoa ja heti perään nähdään kahdeksan uutta jaksoa vuodelta 2017.

Sarjassa koetaan kevään aikana haikeita hetkiä, kun Ketussa alusta asti, vuodesta 1977 rikoksia selvittänyt Gerd Heymann jää eläkkeelle.

Neljä eri päällikköä

Saksalainen näyttelijä Michael Ande on ollut Kettu-sarjassa alusta asti. Hän on näytellyt rikoskomisario Gerd Heymannia lähes 40 vuoden ajan ja yli 400 jaksossa.

Heymann ehti uransa aikana työskennellä neljän eri pomon kanssa. Nuoren rikosetsivän ensimmäinen päällikkö oli Erwin Köster (Siegfried Lowitz), jonka jälkeen ryhmää ryhtyi vetämään Leo Kress (Rolf Schimpf). Kolmas päällikkö oli Rolf Herzog (Walter Kreye). Nyt ryhmää johtaa ylikomisario Richard Voss (Jan-Gregor Kremp).

Kettu-sarja palaa uusin jaksoin.
Kettu-sarja palaa uusin jaksoin. Kuva: Jacqueline Krause-Burberg Yle TV1,kettu

Suurkaupungin kaduilla

Kettu-sarjassa müncheniläinen murharyhmä puurtaa rikollisuuden kitkemiseksi suurkaupungin kaduilta.

Vossin apuna ovat rikosetsivät Tom Kupfer (Ludwig Blochberger), Anna Lorenz (Stephanie Stumph) ja kuolinsyyntutkija, tohtori Franziska Sommerfeld (Christina Rainer). Joukkoon liittyy myös it-asiantuntija Lennard "Lenny“ Wandmann (Thimo Meitner).

Der Alte. Tuotanto: ZDF Enterprises GmbH, Saksa, 2016 - 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.