Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Hyvä poika – Zaida Bergrothin elokuva äidistä ja pojasta

Näyttelijä-äidin perheessä roolit ovat menneet sekaisin. Kun kuvaan tulee vieras mies, tilanne karkaa käsistä.
Leila-äidin roolin näyttelee Elina Knihtilä ja Ilmari-poikaa Samuli Niittymäki. Näyttelijä-äidin perheessä roolit ovat menneet sekaisin. Kun kuvaan tulee vieras mies, tilanne karkaa käsistä. Yle TV1,Elina Knihtilä,Samuli Niittymäki,Hyvä poika

TV1 sunnuntaina 11.3.2018 klo 21.05 - 22.30, uusinta maanantaina 12.3. klo 23.05
Yle Areenassa 7 päivää

Hyvä poika (12) on Zaida Bergrothin palkittu, tiheätunnelmainen elokuva kuuluisasta näyttelijästä ja tämän ylisuojelevasta teini-ikäisestä pojasta.

Äidin ja pojan läheinen suhde joutuu koetukselle, kun äiti pitkästä aikaa rakastuu ja aloittaa uuden suhteen.

Äidin uskottu

Skandaalinkäryisen ensi-illan jälkeen näyttelijätär Leila Manner (Elina Knihtilä) pakenee toimittajia suvun vanhalle kesähuvilalle kahden poikansa kanssa.

Äkkipikainen Ilmari-poika (Samuli Niittymäki) on äidin uskottu ja suojelija, kun taas pikkuveli Unto (Eetu Julin) on omissa oloissaan viihtyvä hyönteisharrastaja.

Mitä tuo täällä tekee?

Rauhallinen yhteiselo keskeytyy, kun Leila kutsuu joukon ystäviään viikonlopun viettoon. Samaan aikaan paikallisen pubin tarjoilija Karita (Anna Paavilainen) lähestyy Ilmaria.

Kun muut vieraat lähtevät, jää kirjailija Aimo (Eero Aho) taloon. Ilmari ei katso tunkeilijaa hyvällä.

Muissa rooleissa nähdään Kim Ahosvaara, Severi Saarinen, Kaisa Mattila, Sanna-Kaisa Palo, Pekka Valkeejärvi ja Antti Raivio.

Käsikirjoitus ja leikkaus: Jan Forsström. Kuvaus: Anu Keränen. Äänisuunnittelu: Micke Nyström. Musiikki: Mi And L'Au. Tuotanto: Bufo Oy/Yle, 2011. Elokuva on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2014.

Keskustele