Hyppää pääsisältöön

Uusi Kino -lyhytelokuvakilpailun äänestys

Keltaisella taustalla musta graafinen pinta läpi kuvan. Valkoisella teksti: Äänestä Uusi Kino -palkinnon voittajaa.
Keltaisella taustalla musta graafinen pinta läpi kuvan. Valkoisella teksti: Äänestä Uusi Kino -palkinnon voittajaa. Kuva: Inka Hannonen / Yle Tampereen elokuvajuhlat,lyhytelokuvat,uusi kino

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen kilpailun lyhytelokuvista lähes kaikki olivat katsottavissa Yle Areenassa ja äänestettävissä 5.–10.3.2018. Yleisö sai äänestää omaa lyhytelokuvasuosikkiaan Uusi Kino -palkinnon voittajaksi!

Katsojat äänestivät mielestään kilpailun parhaan elokuvan, joka palkittiin Tampereen elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 11.3.2018. Eniten yleisöääniä saanut elokuva sai 1000 euron arvoisen Uusi Kino -palkinnon. Uusi Kino on Teeman tiistai-illan ohjelma, jossa esitetään sekä kotimaisia että ulkomaisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia.

*Äänestys tapahtuu tällä sivulla, ja äänestääksesi lyhytelokuvasuosikkiasi sinulla tulee olla Yle Tunnus. Tunnus takaa vilpittömän ja luotettavan äänestyksen. Voit luoda Yle Tunnuksen tästä tai alla, äänestyksen yhteydessä. Yle Tunnuksen luomista varten tarvitset vain voimassaolevan sähköpostitilin.

Äänestettävät elokuvat ovat sattumanvaraisessa järjestyksessä. Teknisistä syistä kaikkiin elokuviin ei valitettavasti ole saatavilla suomenkielistä tekstitystä.

*Äänestysaika on päättynyt lauantaina 10.3.2018 klo 12.00. Kiitos kaikille äänestäjille!

Kilpailun voitti lyhytelokuva Ruusukoto.
“Meidän on päästävä pois täältä” - Ruusukoto on absurdi kertomus vanhusten laitoshoidosta ja elämänhalusta.

Onnea voittajalle!

Uuden Kinon edustaja luovutti 1000 euron palkinnon voittajalle elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 11.3.2018!

Uuden Kinon edustaja luovuttaa 1000 euron palkinnon voittajalle elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 11.3.2018.
Osallistuminen Uusi Kino -kilpailuun oli tuottajille vapaaehtoista, eikä vaikuttanut Tampereen elokuvajuhlien kilpailuun juhlien aikana. Yle Areenassa sarjaan valituista 29 elokuvasta katsottavissa oli 20 elokuvaa.

Keskustele

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa