Hyppää pääsisältöön

Weekend-festivaali julkisti lisää nimiä – kovimmat kiinnitykset ovat supersuositut Hardwell ja Desiigner

Konemusiikkitähtien ohella festareilla nähdään vakuuttava määrä rap-artisteja.

Hardwell soittaa ensi kesänä Weekend-festivaaleilla. // Kuva: EPA / BOGLARKA BODNAR

Elokuussa Helsingin Hietaniemen rannalla järjestettävä Weekend-festivaali on kiinnittänyt uusia artisteja. Festaria saapuu tähdittämään maailman suosituimpiin tuottajiin lukeutuva Hardwell, joka on esiintynyt viimeksi Weekendeillä vuonna 2016.

Weekend on satsannut tänä vuonna valtavasti myös urbaaniin rap-musiikkiin. Räppikattaus tiivistyy entisestään Desiignerilla, jonka kappaleita on striimattu valtavia määriä. Vuonna 2016 räppäri nousi Panda-hitillään jopa vuoden striimatuimmaksi artistiksi.

Myös rap-maailman tulokas Ybn Nahmirn esiintyy Hietaniemen rannalla. Vasta 18-vuotias Ybn Nahmir nousi Rubbin Off the Paint -singlellään Billboard Hot 100 -listauksen sijalle 46. Listasijoitukseen vaikuttavat biisin suoratoistot, myynti sekä radiosoitto Yhdysvalloissa.

Konemusiikkiartisteista festareille saapuu future house -artisti Don Diablo ja kovia striimauslukuja paukuttava Brooks, joka julkaisi Martin Garrixin ja David Guettan kanssa viime viikolla kappaleen Like I Do. Martin Garrix ja David Guetta esiintyvät elokuussa myös Weekend-festivaaleilla.

Kotimaisia räppäreitä uusina julkistuksina festareilla ovat yhteiskeikkoja jälleen vetävät Evil Stöö & Koksu Koo, Gasellit, Mikael Gabriel, joka julkaisi tänään kappaleen Cledosin kanssa. Yhteiskeikat vetävä myös Versace Henrik x Musta Hanhi x NCO sekä Pastori Pike & Aito G’s.

Kolmipäiväinen Weekend-festivaali järjestetään Helsingin Hietaniemen rannalla 17.–19. elokuuta.

Aiemmat kiinnitykset voit katsoa täältä:
Axwell & Ingrosso -superduo Weekendiin – mukana julkistuksissa tulokasräppäri A Boogie wit da Hoodie
Migos, David Guetta ja Big Shaq tähdittämään Weekend-festivaaliaTuottajatähti Martin Garrix saapuu Weekend-festivaaleille – Mukana myös Macklemore ja R3hab