Hyppää pääsisältöön

Suomen kovin ajankohtaissatiiritiimi palaa ruutuun 5. huhtikuuta!

Anders Helenius ja Eeva Vekki pöydän päällä.
Uutuusohjelma Noin viikon studio alkaa 5.4. Kakkosella ja Yle Areenassa. Anders Helenius ja Eeva Vekki pöydän päällä. Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu Anders Helenius,eeva vekki

Noin viikon studio jatkaa siitä mihin uutiset jäivät. Uutuusohjelmassa koomikot Eeva Vekki ja Anders Helenius käyvät läpi viikon merkittävimmät uutiset ja ajankohtaiset aiheet.

Noin viikon studio on kaivattua jatkoa kahden Venlan voittaneelle Noin viikon uutisille, joka jäi syksyllä 2017 tauolle. Ohjelman käsikirjoittajina on Suomen kovin ajankohtaissatiirin tiimi: Yasir Gaily, Jenni Poranen, Tomi Haustola, Janne Zareff ja Janne Lankoski.

"Toivon että pystymme yllättämään katsojat samalla tavalla kuin hallituksemme pystyy yllättämään meidät kerta toisensa perään."― juontaja Anders Helenius.

"Olen todella innoissani siitä, että saan tehdä näin hienon porukan kanssa töitä. Ja Anders on myös ihan jees", Eeva Vekki kommentoi.

Tuottaja Juha Lahti on iloinen teräväsanaisen työryhmän paluusta eetteriin.

"Meillä on koossa Noin viikon uutisia menestyksekkäästi tuottanut tiimi. Tämän porukan takia voin sanoa: Vuoden kovin ajankohtaissatiiri aloittaa huhtikuussa."

Kevään 2018 aikana nähdään yhdeksän Noin viikon studio -jaksoa.

Noin viikon studio 5.4. alkaen torstaisin klo 21 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua