Hyppää pääsisältöön

Teeman elokuvafestivaalin juliste on tässä – lataa itsellesi ja tulosta!

Teeman elokuvafestivaalin 2018 markkinointikuvassa Eraserhead
Teeman elokuvafestivaalin 2018 markkinointikuvassa Eraserhead Kuva: Yle/Kirsi Kukkurainen Teeman elokuvafestivaali,teeman elokuvafestivaali 2018

Teeman elokuvafestivaalia vietetään 20.–24.3.2018. Virittäydy tunnelmaan lataamalla ja tulostamalla itsellesi festivaalijuliste!
Katso festivaalin ohjelma täältä

Teeman kevään 2018 elokuvafestivaalin keskeinen nimi on David Lynch. Festivaalijulisteessa esiintyy graafikko Kirsi Kukkuraisen tulkinta Lynchin Eraserhead-elokuvan päähenkilöstä, ja julisteen motto on lainattu Eraserhead-elokuvassa soivasta laulusta In Heaven.

In heaven everything is fine
You got your good things
And I've got mine"

Kuten aina, julisteen voi ladata itselleen ja tulostaa omalle seinälleen haluamassaan koossa. Juliste on ladattavissa PDF-muodossa, ja sen oletuskoko on A3. Klikkaa kuvaa!

Teeman elokuvafestivaalin 2018 juliste
Lataa juliste klikkaamalla kuvaa Teeman elokuvafestivaalin 2018 juliste Kuva: Yle/Kirsi Kukkurainen Teeman elokuvafestivaali,julisteet,elokuvajuliste,Eraserhead,David Lynch,graafinen suunnittelu,teeman elokuvafestivaali 2018

Kirsi Kukkuraisen suunnittelema on myös festivaalin postikortti – tai vaakasuuntainen juliste, jos haluatte! Sen enkelihahmo, "The Lady in the Radiator" eli "patterileidi", on myös elokuvasta Eraserhead. Juuri tämä hahmo laulaa kappaleen In Heaven. Klikkaa kuvaa!

Teeman elokuvafestivaalin 2018 postikortti
Lataa juliste klikkaamalla kuvaa Teeman elokuvafestivaalin 2018 postikortti Kuva: Yle/Kirsi Kukkurainen Teeman elokuvafestivaali,teeman elokuvafestivaali 2018

Myös kaikki aiempien vuosien festivaalijulisteet ovat edelleen ladattavina. Vuoden 2016 juliste on täällä, ja sitä vanhemmat ovat täällä.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa