Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Etkö ole koskaan katsonut Kotikatua? Nyt on hyvä sauma aloittaa!

Kotikatu-sarjan näyttelijöitä ristiäisissä. Mirjalla ja Mariamilla on sylissään vauvat.
Kotikadun viidennellä kaudella nähdään tuplaristiäiset. Kotikatu-sarjan näyttelijöitä ristiäisissä. Mirjalla ja Mariamilla on sylissään vauvat. Kuva: Jyrki Valkama/Yle Kotikatu,Ristiäiset

Jos et ole koskaan katsonut Kotikatua, mutta haluaisit, kannattaa katsominen aloittaa nyt. Areenassa nyt katsottavissa olevat neljäs ja viides kausi ovat todella hyviä kohtia hypätä sarjaan mukaan.

Neljännen kauden aluksi sarjaan tulee uusi henkilö, kun yhden päähenkilön, Eeva Mäkimaan, äiti Kaisa ilmestyy Kotikadulle. Kaisan kautta tulevat sarjan perheet ja muut hahmot hyvin tutuiksi. Kaisan tarinasta voit lukea tarkemmin neljättä kautta käsittelevästä artikkelista, mutta varo juonipaljastuksia! Vaihtoehtoisesti voit alkaa katsoa kautta Areenassa. Neljäs kausi on katsottavissa 25.4.2018 asti, joten pidä kiirettä. Alla kauden aloitusjakso

Myös viidennen kauden alku on helppo niille, jotka eivät ole sarjaa ennen katsoneet. Viidennen kauden ensimmäisessä jaksossa Kotikadulle muuttaa uusi perhe. Viidennen kauden alusta voi siis yhdessä Partasten kanssa tutustua niin sarjan väkeen kuin paikkoihinkin. Lisää Partasista ja muiden hahmojen elämästä viidennellä kaudella voit lukea kautta käsittelevästä artikkelista tai voit suoraan katsoa kauden Areenasta. Viides kausi on katsottavissa 24.7.2018 asti. Alla kauden aloitusjakso.

Kotikadun kuudes kausi tulee katsottavaksi Areenaan 26.4.2018 ja on katsottavissa kuusi kuukautta.

 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.