Hyppää pääsisältöön

Suomen suosituin aasi Sumu Sireeni jätti tv-studioon haisevat terveiset – katso video aasin vierailusta suorassa lähetyksessä

Suomen suosituin – ja ehkä jopa ainoa – someaasi vieraili Puoli seitsemän -lähetyksessä markkinoimassa uutta kirjaansa. Sumu Sireeni otti homman rennosti eikä kainostellut kameroita missään tilanteessa.

Sisäpiirin vitsistä lähtenyt someaasin ura on vienyt Sumu Sireeniä ympäri Suomen. Sumulla on Facebookissa jo yli 24 000 seuraajaa ja aasi on monien ravien vetonaula.

Siksi Sumusta on nyt myös julkaistu kirja, jota se käy markkinoimassa. Omistaja Kaisa Toivosen mukaan markkinointityö käy aasilta hyvin.

– Sumu on luonteeltaan rauhallinen ja harkitsevainen. Jos sanoo, että "tyhmä kuin aasi", ei tiedä mistä puhuu. Aasit ovat hyvin harkitsevaisia ja viisaita. Aasilla ei ole nopeutta, joten pitää olla järkeä.

Sumu on kotoisin Romaniasta ja asuu nyt kirkkonummelaisella ravitallilla. Sen työnä oli alunperin rauhoittaa hevosia ravimatkoilla, mutta nykyään Sumu on itse tähti. Fanit suorastaan jonottavat ottamaan selfieitä.

Sama nähtiin myös tv-studiossa, jossa Sumu poseerasi kuvien ottajille rauhallisesti.

Eikä Sumu jättänyt studiota aivan tyhjäksi lähtiessään kotiin.

Aasin kakkaa
Aasin kakkaa Puoli seitsemän

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän