Hyppää pääsisältöön

Flow Festivaliin lisää elektronista musaa: uusina kiinnityksinä muun muassa Yaeji, Helena Hauff ja Moodymann

Flow nostaa jälleen esille elektronisen musiikin konkareita ja uusia mielenkiintoisia nimiä. Tulokas-DJ Yaeji kannattaa ehdottomasti tsekata.

Flow Festival // Kuva: Flow Festival/Jussi Hellsten

Flow Festival on kiinnittänyt lisää elektronisen musiikin tähtiä. Elokuussa festareilla nähdään muun muassa Helena Hauff, Moodymann, Gerd Janson, Young Marco, Yaeji, Sammy Dee & Zip ja Sonja Moonear.

Flow-perjantaina nähdään Sammy Deen ja Zipin, kahden pitkän linjan saksalais-DJ:n yhteiskeikka, sveitsiläinen huippu-DJ Sonja Moonear, kotimaisen elektron kulttiduo Imatran Voima 20-vuotisjuhlakeikallaan, mielenkiintoisilla levylöydöillä yllättävä amsterdamilainen DJ Young Marco sekä Koreassa syntynyt, sittemmin berliiniläistynyt house- ja tekno-kyky Peggy Gou.

Lauantaina soittavat muun muassa Crack Magazinen TOP 50 DJ-listauksen ensimmäisen sijan saavuttanut Helena Hauff, Miami-bassista, teknosta ja hiphopista inspiroitunut Detroit In Effect sekä Minimal Wave -tyylisuunnan ja -levy-yhtiön henkilöitymä Veronica Vasicka. Lauantaina esiintyvät myös yhdysvaltalainen elektro- ja hiphop-pioneeri The Egyptian Lover, Hampurin nimekkään Golden Pudel -klubin pitkäaikaisimpiin vakionimiin lukeutuva Phuong-Dan ja Istanbulin yöelämän keskiössä 90-luvun lopulta saakka vaikuttanut Zozo.

Viimeisenä festaripäivänä sunnuntaina Flow-yleisöä viihdyttävät saksalainen DJ-tuottaja Gerd Janson, vanhan koulun house ja tekno -legenda Moodymann, nosteessa oleva amerikkalais-korealainen DJ-tulokas Yaeji, 90-luvulta saakka klubikentällä vaikuttaneen Oliver Ho:n industrial tekno -projekti Broken English Club, DJ-duo Khidja ja kysytty britti-DJ Moxie.

Muita vahvistuneita esiintyjiä Flow Festivalille ovat tänä vuonna muun muassa Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Lykke Li, Alma, Jorja Smith ja Sigrid.

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 10.–12. elokuuta.

Lue myös:

Suomalaisartisti Lxandra on matkalla kohti kansainvälistä menestystä – Suomenlinnasta Berliiniin muuttanut poppari lämppää ensi kuussa Dua Lipaa

Flow Festivaliin lisää mielenkiintoisia nimiä – tuoreimpina kiinnityksinä Charlotte Gainsbourg ja Jorja Smith

Arctic Monkeys saapuu kesällä Flow-festivaaleille – Indierock-fanien odotus palkitaan vihdoin