Hyppää pääsisältöön

Asuuko sinussa tai naapurissasi Jeff – ex-tyttöystävää kaipaava poikamies, joka etsii pikanautintoja? Tutustu uuteen sarjaan

Galaktinen neuvosto lähettää kolme alienia maapallolle selvittämään, pitääkö ihmislaji säästää vai hävittää. Koekaniinikseen ja ihmiskunnan edustavimmaksi otokseksi he valitsevat Jeffiin, nukkavierun poikamiehen, jonka talonrotteloon he asettuvat asumaan.

Jeff and Some Aliens -sarjan ovat luoneet Alessandro Minoli ja Sean Donnelly. Se sai ensi-iltansa yhdysvaltalaisella Comedy Central -kanavalla vuosi sitten. Sarjan hahmot olivat tulleet tutuksi samalla kanavalla aiemmin esitetystä TripTank-animaatiosarjasta.

Sarjalle on tyypillistä musta huumori sekä absurdit tilanteet, joihin sarjan päähenkilö joutuu tai hakeutuu. Joskus tapahtumat hipovat hyvän maun rajoja. Saat alla olevista klipeistä esimakua sarjasta – ilman katsomiskokemusta pilaavia juonipaljastuksia.

Jeff käy töissä vuoropäällikkönä smoothie-baarissa kauppakeskuksessa. Vapaa-ajallaan hän tavoittelee nopeita nautintoja. Jeff valitsee ajanvietteeksi mieluummin pelikonsolin kuin tyttöystävän ehdottaman illan baletissa.

Alieneilla on tarjota Jeffin arjen ongelmien avuksi uusinta galaktista tekniikkaa, mutta Jeffin käsissä se vain paisuttaa ongelmia.

Jeff muun muassa ajautuu autokolariin, jossa hänen isänsä loukkaantuu vakavasti. Hän saa avukseen laitteen, jonka avulla hän pystyy kanavoimaan ihmisten naurun synnyttämän energian isänsä paranemiseen. Onko puujalkavitsejä luontevasti veistelevästä Jeffistä ihmisten naurattajaksi?

Sarjassa on myös pohjoismainen ulottuvuus. Jeffillä oli nuoruusvuosinaan rapduo ystävänsä Michaelin kanssa. Kaverusten välit ovat sittemmin jäähtyneet, ja Michael on päässyt keskiluokkaisen elämän makuun.

Alienit huomaavat yllättäen, että duon yli kymmenen vuoden takainen seksististä lyriikkaa suoltava video on huippusuosittu juuri Ruotsissa. Edessä onkin festarikeikka länsinaapurissamme.

Kymmenenosainen Jeff and Some Aliens on katsottavissa Areenassa 19.1.2019 asti.

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua