Hyppää pääsisältöön

Prisma: Totuus stressistä – Tuhoaako paineinen elämä terveyttä pysyvästi?

Maailman terveysjärjestö pitää stressiä yhtenä 2000-luvun suurimmista terveysongelmista.
Juontaja Fiona Phillips ja dokumentin testihenkilöiden käyttämä stressimittari. Maailman terveysjärjestö pitää stressiä yhtenä 2000-luvun suurimmista terveysongelmista. Yle TV1,Prisma: Totuus stressistä

TV1 lauantaina 5.10.2019 klo 13.10 - 14.00, Areenassa

Maailman terveysjärjestö pitää stressiä yhtenä 2000-luvun suurimmista terveysongelmista.

Brittidokumetissa selvitetään, mikä laukaisee ihmisessä stressimekanismin? Miten stressitasoa voi hallita? Mitä uusimmat tieteelliset tutkimukset kertovat stressistä ja sen vaikutuksista esimerkiksi painonhallintaan?

Ohjelman juontaja Fiona Phillips laittaa itsensä likoon ja näyttää miten stressi vaikuttaa kehoon ja mieleen. Itsekin elämässään stressaavan ajanjakson kokenut Fiona haluaa selvittää, onko paineinen vaihe tuhonnut kenties pysyvästi terveyttä.

The Truth about Stress. Tuotanto: All3Media, Britannia, 2017. Dokumentti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Keskustele