Hyppää pääsisältöön

La Señora on sarja perijättären ja pappismiehen rakkaudesta

Ángel (Rodolfo Sancho) ja Victoria (Adriana Ugarte) sarjassa La Señora
Ángel (Rodolfo Sancho) ja Victoria (Adriana Ugarte) Ángel (Rodolfo Sancho) ja Victoria (Adriana Ugarte) sarjassa La Señora La Señora,teeman sarjat

Kiellettyä rakkautta ja yhteiskunnallisia ristiriitoja 1920-luvun Espanjaan sijoittuvassa uudessa draamasarjassa.
Teema arkisin keskiviikosta perjantaihin klo 20. Uusinnat lauantaipäivisin. Areenassa 90 päivää

Uusi espanjalaissarja sijoittuu Espanjan pohjoisosiin, kuohuvalle 1920-luvulle, joka ei ollut pelkästään riehakasta juhlimista, vaan tiukkojen sosiaalisten normien kahlitsemaa elämää ja eriarvoisuuden synnyttämää luokkataistelua, joka heijastui koko yhteiskuntaan.

Auto ajaa rantamaisemassa sarjassa La Señora
Sarja sijoittuu pohjoisen Espanjan jylhiin maisemiin Auto ajaa rantamaisemassa sarjassa La Señora La Señora,teeman sarjat

Ilman äitiä kasvanut Márquezin liikemiesperheen villikkotytär Victoria (Adriana Ugarte) on viettänyt suojattua elämää, järjestäen kepposia yhdessä vanhemman veljensä kanssa, rakastavan isän ja palveluskunnan kauhuksi. Nyt kun tytär on kasvanut aikuiseksi, häneltä odotetaan paljon.

Isä on järjestänyt suuret juhlat juuri sisäoppilaitoksesta palanneen tyttärensä kunniaksi, luonnollisesti mielessään sopivan sulhasen löytäminen.

Palvelijat tuovat herkkuja Victorian hyväksyttäviksi sarjassa La Señora
Victoria viettää ylellistä elämää Palvelijat tuovat herkkuja Victorian hyväksyttäviksi sarjassa La Señora La Señora,teeman sarjat

Victorian sydän on kuitenkin jo valintansa tehnyt. Köyhän työläisperheen poika Ángel González (Rodolfo Sancho) on Victorian salainen rakkaus, ja tunne on molemminpuolinen. Heitä kuitenkin ajaa erilleen paitsi kuuluminen eri yhteiskuntaluokkaan, myös se, että Ángel on lähetetty pappisseminaariin, ja hänestä on tullut katolinen pappi.

Rakkaus kuitenkin roihahtaa uudelleen erossa vietettyjen vuosien jälkeen, mutta sille voi ennustaa ohdakkeista polkua epäsovinnaisuuden ja yhteiskunnallisen aseman tähden.

Victorian isän omistamassa kaivoksessa louhitaan rautamalmia vaarallisissa oloissa ja kuilussa kuolee tasaisin väliajoin työläisiä, jopa lapsia, ja se synnyttää entistä suurempaa vihaa omistajaluokkaa vastaan.

Victorian isä toivoo paljon lapsiltaan perheyrityksen jatkajana, mutta liikekumppani – mies jolla on silmää naiskauneudelle – seuraa tilannetta läheltä ja soisi pääsevänsä itse samoille apajille.

Sarjan omat sivut (espanjaksi)

 • La Señora, Espanja 2008. Pääosissa: Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho, Roberto Enríquez. Käsikirjoitus: Virginia Yagüe, Rodolfo Sirera. Musiikki: Federico Jusid. Tuotanto: TVE s.a., Diagonal TV
 • Koko maailman taiteen historia BBC:n uudessa suursarjassa

  Luovuuden katkeamaton ketju ulottuu vuosituhansien taakse

  Kulttuurien juurilla on BBC:n uusi yhdeksänosainen suursarja koko maailman kuvataiteen historiasta varhaisimmista luolamaalauksista nykypäivään – ja tulevaisuuteenkin. Teema tiistaisin 21.8. – 19.10.

 • Isä Matteon tutkimukset jatkuvat taas

  Teemalla nähdään sarjan uusi 11. tuotantokausi

  Karismaattinen ja sydämellinen kirkonmies isä Matteo ratkoo rikoksia ja sydänsuruja suositun italialaissarjan uusissa jaksoissa. Sarjan 11. tuotantokausi nähdään Teemalla syksyn 2018 aikana. Teemalla arkisin 22.8.2018 alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 20. Jaksot Areenassa 90 päivää. Uuden kauden aluksi Spoleton karabinieeriasemalla odotetaan jännittyneinä uuden kapteenin tapaamista.

 • Esa-Pekka Salonen 60 vuotta Teemalla

  Juhlakonsertti suorana, arkisto-ohjelmia nuoresta maestrosta

  Kesällä 60 vuotta täyttänyttä maestro Esa-Pekka Salosta juhlitaan suorassa konserttilähetyksessä perjantaina 17.8. Lisäksi Teemalla nähdään arkisto-ohjelmia nuoremmasta Salosesta.

Yle Teema