Hyppää pääsisältöön

Myötäkarvaan - hyvän mielen podcast-sarja koirista ja koirahulluista

Myötäkarvaan-podcast-sarjan grafiikkakuva, kuvassa graafisia koirahahmoja
Myötäkarvaan-podcast-sarjan grafiikkakuva, kuvassa graafisia koirahahmoja Kuva: Mira Gartz, Yle koira,Podcast

Pääsiäisen jälkeisen viikon päätteeksi Yle Areenaan ilmestyy 10-osainen podcast-sarja Myötäkarvaan. Sarja kertoo kertoo lämpimiä ja hykerryttäviä tarinoita koirista, jotka sanelevat ihmistensä elämän - ja ihmisistä, jotka suostuvat siihen ilomielin.

Koiria on Suomessa jo 700 000 - ja koko ajan enemmän. Ne ovat muuttaneet pihasta kotiin ja makuuhuoneen sänkyyn saakka, saavuttaneet perheenjäsenen aseman ja ryhtyneet kuluttamaan ja harrastamaan.

Millaisia taitureita ja veijareita nämä karvaiset elämänkumppanimme ovat? Myötäkarvaan-sarjassa tavataan kymmenen erilaista vauhdikasta ja valloittavaa koiraa, jotka jokainen viettää aktiivista arkea omalla lahjakkuuden sarallaan.

Sarjassa tavataan somepäällikkö, cockerspanieli Anita, koiravaljakon johtajakoira Valto, juoksijalegenda, whippet Dina, avustajakoira, labradorinnoutaja Venla, kettukoira, suomenajokoira Väinö, Pernajan matriarkka, pitkäkarvainen kaniinimäyräkoira Tessu, herrasmieskoira, yorkshirenterrieri ja tuntemattoman suuruuden jälkeläinen Nebu, merivartiokoira, labrarodinnoutaja Navy, näyttelykoira, karkeakarvainen kettuterrieri Sakke ja Miss Houdini, saksanpaimenkoira Aida.

Koiran pehmeän turkin ja märän lipaisun voit tuntea ihan vain kuuntelemalla!

Koko sarja Yle Areenassa
Myös radiossa: Yle Radio Suomi lauantaisin 7.4.2018 alkaen klo 12.15

Tekijät
Toimittajat: Reetta Arvila, Päivi Leino ja Riikka Rahi
Äänisuunnittelu: Kai Rantala
Tirehtöörin äänenä Pekka Savolainen
Grafiikka: Mira Gartz.

Jokainen koira on oma jäljittelemätön persoonansa. Kaikilla on omat oikkunsa, taitonsa ja hassut tapansa. Selaa Myötäkarvaan-koirien ystäväkirjaa tästä.

(Koirien lukumäärä korjattu 11.4.2018)

Lue myös - yle.fi:stä poimittua