Hyppää pääsisältöön

Uuden musiikin Sävel on vapaa - toivo musiikkia lähetykseen

Kontrabassoja
Kontrabassoja Kuva: Pixabay soitin,basso

Mihin on nykymusiikki menossa? Pitääkö modernin musiikin aina sisältää erikoisia intervalleja ja hälyääniä vai saako se olla kauniisti soivaa, kolmisointuun perustuvaa sävelmaailmaa?

Onko suosikkisi Wennäkoski, Zinovjev vai Saariaho, Pärt, Widmann vai Auvinen? Toivo uutta musiikkia, uuden sukupolven säveltäjiltä!

Voit lähettää toiveesi jo hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostiosoitteeseen: savel.vapaa@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan yhteystietosi ja lyhyt perustelu. Toiveita voi jättää lauantaihin 7.4. klo 17 saakka.

Puhelinlinja (09-144 800) suoraan lähetykseen aukeaa lauantaina 7.4. klo 18.00.

Juontajina säveltäjä Kimmo Hakola ja toimittaja Ainomaija Pennanen. Ohjelman suunnittelusta vastaa Anu Jaantila.

 • Millaiset TE-palvelut auttaisivat sinua saamaan työpaikan? Kerro meille

  Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on TE-toimiston palveluista? Millainen palvelu tai koulutus edistäisi tai on edistänyt sinun työllistymistäsi? Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi? Oletko saanut palautetta työnantajalta työnhausta? Jos olet itse työnantaja, mitä kautta haet uusia työntekijöitä? Kotkassa tehtiin toimintatutkimus työttömien työnhakijoiden kanssa.

 • Hartauspuhujat joulukuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat joulukuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Hartauspuhujat marraskuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat marraskuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Jumalanpalvelukset lokakuussa

  Jumalanpalvelukset lokakuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset lokakuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.