Hyppää pääsisältöön

Viihdekäyttäjät aloittavat uuden popkulttuuri-podcastin – ja paljastavat nyt, mitä pärinä tarkoittaa

YleX:n Jussi Latvala ja Katri Norrlin analysoivat podcastissa juuri sen sarjan tai leffan, josta nyt puhutaan. Ensimmäisessä jaksossa puhutaan Karpista ja Sillasta.

YleX:n Jussi Latvala ja Katri Norrlin ovat Viihdekäyttäjät – parasta popkulttuuripärinää! // Kuva: Juuli Aschan / YleX

Oletko vielä kuullut, mikä on seksimurha? Minne veisit Saga Norénin treffeille? Kuka on hukuttanut Mariskooli-kriitikon lentokoneen vessaan?

Viihdekäyttäjät-podcast on ratkaisu näihin kysymyksiin! YleX:n Katri Norrlin ja Jussi Latvala pärisevät popkulttuurista joka toinen toinen viikko ilmestyvässä uudessa sarjassa.

Ensimmäisessä jaksossa Jussi ja Katri analysoivat nordic noir -rikossarjoja: onko Ylen uusi Karppi tehty liian myöhään? Entä saiko Silta arvoisensa lopetuksen? Miksi rakastamme katsoa vuodesta toiseen, kun ihmisiä murhataan raa’asti?

Mitä pärinä tarkoittaa?

 • parodioita
 • omia lauluja
 • xD
 • sketsejä
 • tietovisoja
 • Cersei Lannisterin kritiikitöntä ihailua ja palvontaa

Tiukkaa analyysia, mutta jotain muutakin:

- Jokaisessa jaksossa PÄRISTÄÄN reippaasti, Viihdekäyttäjät lupaavat.

Entä mitä on luvassa?

- Aiomme kevään aikana puhua ainakin Westworldistä ja Handmaid’s Talesta, parivaljakko paljastaa.

Mukana podcastissa on suurta tunnetta.

- Nimittäin vihaan Handmaid’s Talea! Katri myhäilee.

Viihdekäyttäjät-podcastia voit kuunnella Yle Areenassa ja podcast-sovelluksilla. Uusi jakso julkaistaan joka toinen viikko.

Jussia ja Katria voi kuulla myös YleX:n radion puolella. Katri juontaa joka lauantai Uuden musiikin viikko -ohjelmaa, Jussi taas on äänessä YleX Etusivu -ajankohtaisohjelmassa.

 • Blockfesteille saapuva Pusha T puhututtaa: Daytona-albumilla ja Drakella otsikoihin

  Pusha T Blockfesteille paikkaamaan Playboi Cartia.

  Suomeen saadaan elokuussa esiintyjä, joka on samaan aikaan pitkän linjan legenda, sekä yksi Jenkkien ajankohtaisimmista artisteista. Kanye Westin tuottama Pusha T viimeistelee Blockfestin artistikattauksen. Amerikkalainen rap-artisti ja malli Playboi Carti perui päällekkäisten aikataulujen vuoksi keikkansa Tampereen Blockfesteillä.

 • Beyoncé ja Jay-Z: The Cartersin kartelli tasa-arvon puolesta

  Beyoncé ja Jay-Z julkaisivat kantaaottavan albumin.

  Beyoncé ja Jay-Z julkaisivat 16.6. yllättäen ensimmäisen yhteisalbuminsa Everything is Love. Levyn on sanottu kertovan pariskunnan välisestä rakkaudesta. Tie rakkauden rauhalliseen satamaan on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen.