Hyppää pääsisältöön

"En uskaltanut mennä ihmisten ilmoille" – Sanni avautuu julkisuuden paineista Jenny+ brunssilla

Sanni Kurkisuo kertoo Jenny+ brunssilla taistelleensa vuosia häpeää vastaan. Sannin oli vaikea poistua kotoaan, sillä hän pelkäsi ihmisten näkevän, millainen hän todellisuudessa on.

Vaikka laulajan ura oli Sanni Kurkisuon suuri unelma, julkisuus yllätti hänet. Hän ei voinut enää kulkea tuntemattomana kadulla, ja salakuvaajista oli riesaa.

– Minulle tuli sellainen olo, etten oikeasti ole yhtä magee kuin imagoni. Ajattelin, että minähän olen ihan tällainen vaan.

Seuraukset olivat vakavat. Sanni linnottautui kotiinsa:

– En uskaltanut enää mennä ihmisten ilmoille. Minua oli oikeasti alkanut pelottaa, että ihmiset näkevät minut ja huomaavat, miten riittämätön olen.

Viimein Sanni huomasi, kuinka pelko rajoittaa hänen elämäänsä. Oli pakko alkaa käsitellä asiaa. Olo on helpottanut kuluneen vuoden aikana.

– Tajusin, että onpa muuten typerä pelko! Minulla on elämässä ihan sikaihania ystäviä ja perhe, jotka todellakin tykkäävät minusta juuri sellaisena kuin milloinkin olen.

Sanni ja Hanna Kinnunen avaavat häpeän tunteitaan

Jenny+ brunssilla on toimittaja Jenny Lehtisen keskusteluohjelma. Sarjan toisessa osassa puhutaan häpeästä, mokista ja siitä, miten turhat asiat voivat rajoittaa elämää.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Jenny+

Jenny+ Instagram