Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Emman delfiini

Askarrellaan: Emman delfiini
Askarrellaan: Emman delfiini Kuva: Yle / Pikku Kakkonen askartelu,Pikku Kakkonen,Delfiini,kartonki

Vilja askartelee Emman suunnitteleman delfiinin.

Tarvikkeet:

  • kartonkia
  • sakset
  • liimaa
  • askartelusilmät
  • kynä

Piirrä kartonkiin delfiinin vartalo ja leikkaa irti. Taita pieni pahvinpala ja piirrä taitteesta ylöspäin kapeneva evä. Leikkaa evä irti ja avaa taitos. Leikkaa vartalon alalaitaan viilto ja pujota evä paikoilleen. Taita kartonginpala ja piirrä taitoksesta alaspäin levenevä selkäevä. Leikkaa irti ja liimaa reunat selän kohdalle molemmin puolin. Piirrä pyrstö kartongille ja leikkaa irti. Leikkaa saksilla viilto pyrstön yläpäähän keskelle sekä samoin vartaloon pyrstön kohdalle. Yhdistä viiltokohdista pyrstö kiinni vartaloon. Liimaa askartelusilmät paikoilleen ja piirrä delfiinille suu.