Hyppää pääsisältöön

Flow tiedottaa jälleen uusista nimistä: 6lack ja Paperi T tähdittävät festaria

Kovassa nosteessa oleva amerikkalainen rap-artisti 6lack ja uuden levynsä kesäkuussa julkaiseva Paperi T liittyvät Flow Festivalin ohjelmaan.

Paperi T // Kuva: YleX

Lauantaina Flow Festivalilla nähdään maailmanlaajuisen läpimurtonsa partaalla oleva atlantalaisräppäri 6lack. Artisti tunnetaan kyvystään vaihdella tunnelmia trapin, R&B:n ja hip hopin välimaastossa, mutta erityisesti artistin tavaramerkiksi ovat nousseet hänen tunnelmallinen laulunsa ja rehelliset sanoituksensa. 6lack on tehnyt yhteistyötä ja keikkaillut muun muassa The Weekndin ja Timbalandin kanssa.

Tänään perjantaina Kaikki on hyvin -paluusinglensä julkaissut rap-artisti Paperi T nähdään sen sijaan festivaalilla perjantaina. Paperi T:n pitkään odotettu toinen sooloalbumi Kaikki on hyvin ilmestyy 15. kesäkuuta. Levy kertoo hyväksymisestä, irti päästämisestä ja uskalluksesta.

Flow Festival järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa.

Aiemmin vuoden 2018 Flow Festivalille varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa Kendrick Lamar, Arctic Monkeys ja Lykke Li.

Lue myös:

Biisiesittelyssä Kaikki on hyvin: Paperi T:n paluubiisillä kuullaan tuttu runoilijaräppäri ja uusi alku

Flow Festival julkisti lisää nimiä: Balloon 360° -lavalla nähdään muun muassa Kamasi Washington, Susanne Sundfør ja Moses Sumney