Hyppää pääsisältöön

“Älkää olko yhtä hyväuskoisia hölmöjä kun minä” - au pair -Janen ajatuksia poikaystävä-Brettistä ja hiilareiden tarpeellisuudesta bilelaivalla

Jane Hölsö Au pairit Miamissa
Jane Hölsö Au pairit Miamissa Kuva: Yle au pairit,janehölsö

Jane kirjoitti siitä mitä ajatuksia Miamin käänteet herättivät: "Siinä sitten kiitospäivän tienoilla aloin todella menettää hermoni näihin tyhjiin lupauksiin ja aloitin sitten naisten tavoin mykkäkoulun."

Raskas työ vaatii raskaat huvit vai miten se meni? Normaalistihan au pair tekee perheessä kaiken kodinhoidollisen, ruuanlaitot ja oikeestaan kaiken. Kun tulin tanne perheeseen niin kysyin mun työtehtävistä ja sain vastaukseksi että “teet mitä haluat, meet vaikka biitsille”. Onneksi kuitenkin ensimmäisen kuukauden jälkeen aloin saamaan enemmän vastuuta perheessä.

Joka aamu poljen lasten kanssa kouluun ja mulla on koko päivä kolmeen asti vapaata. Kolmelta haen lapset koulusta, tehdään läksyt ja yleensä lähdetään jalkapalloharjoituksiin, josta ollaan takaisin kuuden jälkeen. Ilta meneekin sitten pelaillessa, elokuvia katsellessa ja muuten hengaillessa.

Täytyy sanoa että eihän tämä nyt ihan kauheen raskaan kuuloIsta ole, mutta kyllä tämä jatkuva “hereillä olo” on raskasta. Mielestäni olisi helpompaa kun olisi kunnon työtehtävät ja kunnon työajat. Hereillä ololla tarkoitan sitä, että koko ajan täytyy kysyä “voinko auttaa, voinko tehdä jotain?” - koska he eivät itse niitä työtehtäviä minulle anna.

Monesti viikonloppuisin käy niin että vanhemmat lähtevät johonkin koko illaksi ja jättävät minun lasten kanssa. Käytännössä työskentelee seitsemän päivää viikossa ja koko ajan. Olen aina tarvittaessa käytössä.

Kuulemma mä oon puhunut vähän mitä sattuu ja vähän pussailut sitä yhtä poikaa…
Au pairit Matleena Joona Neea Jane
Au pairit Matleena Joona Neea Jane Kuva: Yle au pairit,aupairitmiamissa

Minä järjestin meille siis laivareissun, jonka piti olla ihan maailman paras reissu. Aluksi se olikin ihan jees, oli ruokaa ja juomaa.

Tosiaan se meidän lähtö oli jo 11:ltä aamulla, jonka vuoksi en ollut ihan hirveästi ehtinyt syömään. Kaikkihan sen tietää kuinka siinä käy kun ryyppää tyhjään mahaan.

Siinä sitten jossain vaiheessa iltaa mulla vintti pimeni. Kuulemma mä oon puhunut vähän mitä sattuu ja vähän pussailut sitä yhtä poikaa… :D

Loppupeleissä pakkasin romppeet ja painuin kotiin heti kun vaan pääsin maankamaralle. Ei toi oo mun normaalia käytöstä, ensi kerralla pitää muistaa tankata tarpeeks hiilaria alle.

Ei siinä ihastuksen huumassa osannut ajatella järkevästi.
Au pairit Jane Matleena
Au pairit Jane Matleena Kuva: Yle au pairit,janehölsö

Se Brett-hommahan olis pitäny laittaa katkolle heti kun se Suomesta lähti, mutta ei siinä ihastuksen huumassa osannut ajatella järkevästi. Olin ehtiny olla Miamissa puolitoista kuukautta kun herraa ei vieläkään täällä näkynyt. Kovat oli puheet ja lupaukset, mutta mitään konkreettista ei koskaan tapahtunut.

Siinä sitten kiitospäivän tienoilla aloin todella menettää hermoni näihin tyhjiin lupauksiin ja aloitin sitten naisten tavoin mykkäkoulun. Kolme päivää siinä meni kun kumpikaan ei laittanut toisilleen minkäänlaista koodia.

Olin sitte lapsellinen ja laitoin tekstarin suurin piirtein näin: “Tää on ihan naurettavaa. Annetaan koko jutun olla, ei tästä tuu yhtään mitään. Ensi kerralla kun sanot jollekin jotain nii oo varma että kans tarkoitat sitä. Hyvää loppuelämää.”

Muutamaa tuntia myöhemmin vastaus kuului: “Oot oikeessa. Anteeks että tää päätty niin, mun pitää opetella miten olla parempi ihminen. Oon pahoillani kaikesta mitä oon sulle aiheuttanut.”

Sitten lähtikin tinderi laulamaan!

LOL - en mä yleensä jengiä lemppaa tekstareilla mutta tuossa tilanteessa se tuntui oikealta ja helpommalta, mutta That's it!

Sitten lähtikin tinderi laulamaan! :D :) Loppupeleissä sain kuulla kuukauden myöhemmin että se oli pyörittäny muitakin naisia samaan aikaan. (HUOM NAISET älkää olko yhtä hyväuskoisia hölmöjä kun minä!)

xoxo
Jane

Lue myös: “Oon just eläny mun elämäni parhaimmat hetket” - au pair -Jane haaveilee paluusta Miamiin

Extraklippejä Yle Areenassa: Jane tilittää Neeasta

Kaikki jaksot Areenassa