Hyppää pääsisältöön

Rakastettu SuomiLOVE-sarja saa jatkoa – Cheek, Aste & Evelina ja Reino Nordin nostattivat edelliskaudella tunteet pintaan

SuomiLOVEa nähdään ainakin kahden tuotantokauden verran lisää.

Cheek SuomiLOVEssa. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX

Palkittu musiikkisarja SuomiLOVE jatkuu ainakin kahden tuotantokauden verran. Rakastettua ohjelmaa kuvataan jatkossa Tampereella.

Seuraavaa viidettä tuotantokautta aletaan kuvata ensi syksynä ja televisiossa uudet jaksot esitetään tammikuusta 2019 alkaen.

Sarjan neljäs tuotantokausi esitettiin vuoden vaihteessa. Viimeisimmällä tuotantokaudella nähtiin lukuisia hienoja esityksiä, joista seuraavat kolme ovat jääneet erityisesti mieleen.

Cheekin ensimmäinen esiintyminen SuomiLOVEssa

Neljäs tuotantokausi alkoi mahtipontisesti, sillä avausjaksossa esiintyi Cheek ensimmäistä kertaa SuomiLOVEssa. Esitykseen liittyi myös koskettava tarina, sillä Cheek omisti kappaleensa fanilleen Reetalle, joka sairastui aikoinaan leukemiaan. Ensimmäiset oireet Reetta oli huomannut juuri Cheekin keikan jälkeen, kun hän oli alkanut kärsiä jalkakivuista.

Cheek esitti Kuka muu muka -levyltä Niille joil on paha olla -kappaleen jousisektion säestyksellä ensin Reetalle yksityiskeikkana, mutta lopulta myös jakson huipennuksena koko studioyleisölle.

Reino Nordin vuoden suosituimmaksi rakkauslauluksi äänestetty Antaudun

Reino Nordin esitti vuoden suosituimmaksi rakkauslauluksi äänestetyn Antaudun-biisinsä tunteikkaassa päätöskonsertissa, joka järjestettiin Lahdessa Sibeliustalolla. Tuotantokauden paketoivan konsertin huipensi Nordinin koskettava versiointi, jonka aikana laulaja itsekin herkistyi ja yleisö osoitti suosionsa seisten.

Asteen ja Evelinan harvinainen yhteisveto

Yksi SuomiLOVEn hienouksista on harvinaiset yhteisvedot. Edellisellä kaudella yksi sellainen oli Asteen ja Evelinan yhdessä esittämä Himalaja-kappale. Kappale kuultiin yksityiskeikkana, kun Nea yllätti ystävänsä Ennin, jonka jälkeen kappale esitettiin vielä studioyleisölle orkesterin säestämänä.

Nämä kolme jaksoa sekä kaikki aiemmat SuomiLOVE-tuotantokaudet ovat katseltavissa Yle Areenassa.