Hyppää pääsisältöön

“Oon just eläny mun elämäni parhaimmat hetket” - au pair -Jane haaveilee paluusta Miamiin

Jane Hölsö Au pairit Miamissa
Jane Hölsö Au pairit Miamissa Kuva: Yle au pairit,janehölsö

Jane kirjoittaa siitä, miten aika Miamissa on vaikuttanut häneen: "Viimeisen kuukauden oon jo rääkynyt silmät päästä useita kertoja, koska tiedän että tuun ikävöimään näitä ihmisiä niiiiiin paljon."

Uutenavuonna mentiin piknikille au pairien kanssa, se oli myos meidan vika kerta yhdessä Miamissa. Piknikin jälkeen jatkettiin Matleenan ja Neean kanssa yksille, Joonan lähettyä kotiin hoitamaan Lucasta. Soitin siinä sit CJ:lle että mikä homma ja sit se ilmoitti et myös mun pitää tulla kotia vahtimaan lapsia…

No pläni oli et laitan ne äkkiä nukkumaan ja lähden takasin bilettämään. Vahdin siinä sit Ivya ja naapurin lapsia johonkin puoli kahteentoista asti, ja sit Brooklyn tuli jo takaisin ja sano että saan mennä. No äkkiä hyppy uberiin ja bilettämään.

Löysin Matun ja Neean jotka oli ollut kattoo Pitbullin ilmaiskeikkaa jonka mä missasin. Siitä sit mentiin semmoseen ulkoilmabaariin ja oltiin siel johonkin kolmeen asti kunnes lähettiin himaan. Oli kyl tosi kiva UV.

Musta ja perheen äidistä Brooklynista on tullu ihan tosi hyvät ystävät.

Musta ja perheen äidistä Brooklynista on tullu ihan tosi hyvät ystävät. Jaetaan paljon asioita toisillemme ja pystytään puhua kyllä ihan kaikesta. Käydään oikeestaan joka ilta rullaluistelemassa/pyöräilemässä. Sitä varmasti tuun ikävöimään eniten täältä. Se on opettanu mua muotitietosemmaks ja stailannu mua melkeen kyllästymiseen asti. :D

Perheen isän CJ:n kanssa kaikki on erittäin ennallaan. Yhtä hyvin tullaan toimeen kun aluksikin, ja siitä on kyl tullu mulle semmonen toinen iskä. Meidän yhteisiä bilereissuja tulee kyllä tosi ikävä

Jane Hölsö
Jane Hölsö Kuva: Yle au pairit,jane hölsö

Phoenixin kanssa ollaan tultu tosi läheiseksi. Se on niinku yks hölmö pikkuveli joka selostaa kaikenlaisia kummallisuuksia. Ollaan puhuttu tytöistä, ja se on antanut mulle myös deittivinkkejä koska oon kuulemma huono flirttailemaan. Oo miten niin? :D

Phoenix sanoi mulle tammikuun alussa että älä Jane lähde.

Phoenix sanoi mulle tammikuun alussa että älä Jane lähde - voidaanko kelata tää kolme kuukautta uudestaan… :’(

Ivyn kanssa on vieläkin tosi aaltoilevaa. Välillä se vetää mulle jos jonkinmoisia kilareita ihan olemattomasta. Sitten seuraavalla hetkellä se on taas maailman söpöin ja ihanin lapsi, mutta kai se on ihan normaalia että mielialat vaihtelee.

Otin mun kolmannen tatuoinnin täällä Miamissa. Muistona Miamista mutta se myös sisältää kolme elementtiä mun elämästä: jalkapallon, cheerpomit ja pillin.

Oon päässyt kokemaan reissulla niin paljon etten voi sanoin kuvailla tätä kiitollisuuden määrää. Tässä mun reissun kohokohdat:

Halloween, juhla on täällä ihan eri maata kuin Suomessa. Kaikki pukeutuu, kaikilla on koristeita sisällä ja ulkona, juhlia on joka paikassa ja parasta oli mennä trick or treat -kierrokselle keräämään karkkia.

Universal Studios, Orlando oli sellainen paikka joka kaikkien pitäisi päästä kokemaan. Vietin siellä kokonaiset 10 tuntia ja suurimman osan ajasta Harry Potter worldissa.

Jane Hölsö
Jane Hölsö Kuva: Yle Au pairit,jane hölsö

Art Miami, meilla oli vip-liput Miamin Art Baselille ja oli hieno kokemus vaikka en paljoa taiteesta tajuakaan. Monta eri galleriaa, hienoja patsaita ja maalauksia - ja afterpartyt iltaisin totta kai.

Miami Dolphins, football game oli unelmien täyttymys. Nähdä se stadioni, cheerleaderit ja peli. Meet and greetissä tapasin myös cheeppareita ja oli hetki aikaa vaihtaa pari sanaa heidän kanssaan. CJ oli seurana mikä on aina hauskaa. Mikä parasta, DOLPHINS WIN!

Katy Perryn keikka oli mieletön. Koko se show, tanssijat, lavastukset, musiikki, livebändi ja itse Katy. Sain sinne synttärilahjaksi lipun ja olin siellä Ivyn kanssa.

Joulu oli tietenkin ihanan erilainen kuin Suomessa ja täällä se otetaan niin tosissaan kaikkien koristeiden ja “rumin joulupaita” -kilpailujen kanssa. :D Toki myös sain ekaa kertaa viettää pelkän mun syntymäpäivän jouluaattona, koska täällä joulun pääpaivä on vasta joulupäivä.

Miami Heat, koripallopeli Cynthian ja Phoenixin kanssa oli ihan 6/5!! Meillä oli paikat kolmannella rivillä eli ihan kentän vieressä. Cynthialta lippu oli mulle synttarilahja, säästin siina semmosen 800 dollaria. ;D Meillä oli niin hauskaa ja parasta oli että Cynthia ja Phoenix otti (taas) ohjat käsiinsä ja laitto mut juttelemaan takana istuvalle tarzanille. Oli pojat kuuma!! Semmosetkin lihakset ja ruskee tukka ja silmät. Oh boy, olin myyty…

Aquariumissa kävin myös katsomassa valaita, delfiinejä, pingviinejä ja kilpikonnia yms. Olihan se ihan ok, mutta ei ne eläimet sinne vankeuteen kuulu valitettavasti.

Viimeisen kuukauden oon jo rääkynyt silmät päästä useita kertoja, koska tiedän että tuun ikävöimään näitä ihmisiä niiiiiin paljon.

Mun vaan ei yksinkertaisesti kuuluu olla kylmässä ja pimeässä Suomessa.

Helpottaa kyllä kummasti se että Matleena lähtee mun kans samalla lennolla, joten ei tarvi yksin rääkyä. Miami Beach on ihan todella vieny mun sydämen, ja nyt kun joudun takasin Suomeen alan heti kaavailla jonkunsortin lomaa tänne takasin tai perhettä jossa työskennellä.

Miamin au pairit Key Westissä
Miamin au pairit Key Westissä Kuva: Yle Au pairit,aupairitmiamissa

Mun vaan ei yksinkertaisesti kuuluu olla kylmässä ja pimeässä Suomessa. Mun paikka on täällä missä on lämmin, beach ja aurinko paistaa.

Lyhykäisyydessään oon just eläny mun elämäni parhaimmat hetket ja haluan myös jatkaa elämääni nauttimalla siitä enkä stressaamalla jatkuvasti jostain. Toki jos tänne muuttaa pysyvästi olisi tietenkin omat stressinsä, mutta olisipa edes valoisa ja lämmin paikka stressata. ;D

xoxo
Jane

Lue myös: “Älkää olko yhtä hyväuskoisia hölmöjä kun minä” - au pair -Janen ajatuksia poikaystävä-Brettistä ja hiilareiden tarpeellisuudesta bilelaivalla"

Katso kaikki jaksot Areenasta: