Hyppää pääsisältöön

Ilosaarirockiin DJ–tuottaja Zedd sekä suomalaisia tulokkaita

Ensi kesänä Joensuussa esiintyvät muun muassa Töölön Ketterä, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Ruusut.

DJ–tuottaja Zedd esiintyy Ilosaarirockissa. // Kuva: Promokuva

Ilosaarirock on julkaissut uusia esiintyjiä ensi kesän festareille. Päivän kovin kiinnitys on Grammy-palkittu tuottaja Zedd. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Alessia Caran kanssa tehty Stay sekä Clarity, jolla fiittaa Foxes. Clarity-albumi voitti vuonna 2014 parhaan tanssilevyn Grammy-palkinnon.

Zeddin lisäksi Ilosaarirock tiedotti joukosta kotimaisia esiintyjiä. Festareilla nähdään nousevia nimiä, kuten hiljattain levyt julkaisseet Töölön Ketterä ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Lisäksi esiintyjiksi on kiinnitetty indie-yhtye Ruusut ja PastoriPike.

Myös toisen albuminsa Kaikki on hyvin kesäkuussa julkaiseva Paperi T esiintyy Ilosaarirockissa. Mielenkiintoinen yhteiskeikka nähdään, kun räppäri Paleface esiintyy yhdessä nykykansanmusiikkia soittavan Värttinän kanssa.

Joensuun Laulurinteellä esiintyy uuden Miksi en lähtisi kaupunkiin? -singlen julkaissut Litku Klemetti.

Ilosaarirock järjestetään Joensuussa 13.–15. heinäkuuta.

Lue myös:

Zara Larsson Ilosaarirockiin – mukana julkistuksissa Sanni, Evelina ja Reino Nordin