Hyppää pääsisältöön

Glamouria ja vauvankakkaa - Playmakers kertoo NHL-tähtien vaimojen hulppeasta elämästä

Playmakers
Playmakers Playmakers,jääkiekko,NHL

Luksustalo, vauvakutsut uima-altaalla, satuhäiden suunnittelu, muoti ja siitä bloggaaminen ja tietenkin urheilutähtimiehen tukeminen; Playmakers kertoo viidestä nuoresta naisesta, jotka ovat naimisissa tai seurustelevat NHL-pelaajien kanssa. Amerikassa tuntuu olevan kaikki paremmin, mutta glamourin takana on myös paljon riitoja, ongelmia ja vauvankakkaa

Playmakers-sarjassa pääsemme kurkistamaan NHL-tähtien vaimojen elämään eri kaupungeissa Yhdysvalloissa. Pelaajien vaimoja yhdistävät monet asiat: kiinostus muotiin ja vaatteisiin, upeiden asuntojen ja kartanojen sisustaminen, luksusautot- ja kaupat. Naiset ovat myös aktiivisia sosiaalisessa mediassa, ja monella on kymmeniä tuhansia Insta-seuraajia.

Avaa Instagram postaus

NHL-tähtien naisystävät ja vaimot ovatkin monelle tyyli-ikoneita, niin Amerikassa kuin kotimaassaankin.

Jääkiekkoammatillaisten perheet elävät jo nuorena amerikkalaista unelmaa. Monet asuvat kattohuoneistossa tai aidattujen hienoistoalueiden luksusomakotitalossa, valmistelevat unelmahäitä ja saavat lapsilleen ainakin kaiken sen hyvän mitä rahalla saa.

Avaa Instagram postaus

Varjopuolena on koti-ikävä Ruotsiin ja yllättävät siirtotilanteet. NHL-seura saattaa vaihtua usein. Silloin lapsien kaverit, hoitopaikat ja koulut joudutaan järjestämään uudelleen. Se on monelle perheelle todella stressaavaa.

Se tuli shokkina. Ensimmäiset kolme päivää itkin.― Elina Casell Hjalmarsson miehensä siirtouutisesta

Avaa Instagram postaus

NHL-perheen pelinrakentajat

Sarjan nimi Playmakers (pelinrakentajat) kuvaa hyvin perheiden asetelmaa: NHL-jääkiekko haukkaa melkein kaiken miesten energian, ja arjen pyöritys jää pitkälti naisten vastuulle. Naiset yrittävät elää mahdollisimman normaalia perhe-elämää, mutta se tapahtuu yleensä jääkiekon varjossa ja ehdoilla.

Playmakersin ensimmäisellä kaudella on mukana seuraavat naiset:

Emmeli sisustaa uutta kotiaan

Avaa Instagram postaus

Emmeli Lindkvist on 24-vuotias ja hän seurustelee Anaheimissa pelaavan Rikard Rakellin kanssa. He asuvat Orange Countyssa Kaliforniassa. Emmelin pitkän ajan tavoite on valmistua projektijohtamisen koulututusohjelmista. Sarjassa seurataan myös Emmelin sympaattista Stella-koiraa.

Det är sällan vi har inte kul! (Meillä on harvoin tylsää)― Emmeli Lindkvist

Sanne juhlii polttareitaan ja häitään Amerikan malliin

Avaa Instagram postaus

Sanne Andersson on naimisissa Buffalo Sabresissa pelaavan Jacob Josefssonin kanssa. Pari asuu Buffalossa. Sannella on oma vaatekauppa, hän suunnittelee vaatteita ja bloggaa ja työskentelee SanneAlexandra-merkkinsä parissa.

Avaa Instagram postaus

Frida pohtii koulutustaan

Frida Hägglund seurustelee ohjelmassa Dallas Starsissa pelaavan Ludwig Byströmin kanssa. Frida ja Ludde valmistautuvat sarjan ensimmäisellä kaudella vauvan syntymään. Frida puhuu ohjelmassa mm. sukulaisten huolesta nuoren naisen menemisestä miehen mukana Amerikkaan ja mm. siitä, että jää näin koulutuksen ja työkokemuksen ulkopuolelle.

Avaa Instagram postaus

Ellinore on huolissaan parisuhteestaan

Ellinore De Silva seurustelee sarjassa Pontus Åbergin kanssa. Åberg pelaa sarjan aikana Nashville Predatorsissa. Ellinoren ja Pontuksen suhdetta värittää vahvasti Ellinoren koti-ikävä Ruotsiin. Parin yllä leijaileekin synkkiä pilviä parisuhteen jatkosta.

Avaa Instagram postaus

Avaa Instagram postaus

Sofiaa hermostuttaa muutto

Sofia Johansson seurustelee Boston Bruinsissa pelaavan Anton Blidhin kanssa. Sofiaa hermostuttaa yhteenmuutto, ja hän joutuu matkustamaan Ruotsiin lähiomaisen kuollessa.

Elinalla on oma vaatemerkki

Elina Casell Hjalmarsson on 30-vuotias ja hän on naimisissa Niklas Hjalmarssonin kanssa. Niklas pelaa Arizona Coyotesissa, ja pari asuu Scottsdalessa Arizonassa. Heillä on kaksi poikaa, Theo ja Oliver. Elina on omaa nimeään kantavan vaatemerkin omistaja ja taiteellinen johtaja.

Avaa Instagram postaus

Elina Casell on kommentoinut NHL-siirtojen kovuutta Playmakersin toisella kaudella, ja kovia kommentteja on seurattu myös Suomen mediassa.

IS: Ruotsalaisen NHL-tähden vaimo paljasti tv-ohjelmassa – näin reagoi sokkiuutiseen: ”Itkin kolme päivää”

Playmakers - Ruotsalaiset lätkävaimot Areenassa 14.4.-12.7.2018. Minkälaista on arki, kun kaikki pyörii lätkän ympärillä?

Lue myös - yle.fi:stä poimittua