Hyppää pääsisältöön

Monsters-biisin tekijät mukaan Lissaboniin – väärinkäsitys selvitetty

Saara Aalto, Joy Deb ja Linnea Deb odottamassa äänestystuloksia Uuden Musiikin Kilpailussa 2018
Saara Aalto, Joy Deb ja Linnea Deb jännittyneenä odottamassa äänestystuloksia Uuden Musiikin Kilpailussa 2018 Saara Aalto, Joy Deb ja Linnea Deb odottamassa äänestystuloksia Uuden Musiikin Kilpailussa 2018 Kuva: Yle / Miikka Varila Saara Aalto,Uuden Musiikin Kilpailu,Uuden Musiikin Kilpailu 2018,Euroviisut,Joy Deb,Linnea Deb

Monsters-biisit tekijät, ruotsalaiset Linnea ja Joy Deb sekä englantilainen Ki Fitzgerald matkaavat Lissabonin Euroviisuihin Ylen ja Saara Aallon delegaation mukana.

Alkuviikosta julkisuudessa oli epäselvyyttä ruotsalaisten osallistumisesta Suomen viisudelegaatioon. Nyt tilanne on selvitetty ja tiimin lähimmät ihmiset, mukaan lukien Monsters-biisin tekijät, seuraavat Saaran kisamenestystä euroviisuareenan ns. Green roomissa.

“Hienoa, että epäselvyydet on nyt sovittu. Olen omasta ja Ylen puolesta todella pahoillani tästä turhasta selkkauksesta. Kansainvälinen Euroviisu-organisaatio asettaa tietyt rajoitukset delegaatioiden koolle, minkä takia Suomi ei yleensä ole ottanut lauluntekijöitä mukaan. Olen kuitenkin iloinen että olemme saaneet tänä vuonna asian ratkaistua parhain päin ja pahoittelen eilisiä lausuntoja siitä että Saaran managementin mukana olo olisi vaikuttanut lauluntekijöiden matkoihin. Tärkeintä on, että kaikki oikeat ihmiset ovat mukana matkassa kannustamassa Suomea menestykseen”, sanoo Ylen Euroviisujen tuottaja Anssi Autio.

Euroviisut käydään Lissabonissa 8.-12.5. - Saara Aalto on estradilla heti tiistaina 8.5. Lue tästä Ylen euroviisuohjelmistostosta tarkemmin!