Hyppää pääsisältöön

Cheekin jatkosuunnitelmat selvillä: sainasi ensimmäisen artistin levymerkilleen

Cheekin Liiga Music on sainannut artistin.

Cheek voitti yleisöäänestykset Emma Gaalassa. // Kuva: Juuli Aschan / YleX

Monet ovat pohtineet, mitä Cheek aikoo tehdä artistiuran päättymisen jälkeen. Myös YleX spekuloi asiaa ennen edellistä tiedotustilaisuutta.

Silloin yksi veikkauksistamme oli, että Enkelit-biisi jää viimeiseksi ja Cheek siirtyy musa-alan taustavaikuttajiin. Artistilla on oma levymerkki Liiga Music. Hän voisi jatkossa sainata nuoria lupauksia ja mentoroida heitä kohti tähteyttä. Siitä Cheekillä on paljon kokemusta.

Nyt spekulaatiosta on tullut totta, kun Cheek julkisti Liiga Musicin ensimmäisen kiinnityksen.

-Tosi hyvä fiilis tästä. Sainasin tänään ensimmäisen artistin Liiga Musicille. Bongasin Lukaksen kaks vuotta sitten Youtubesta täysin sattumalta feattaamassa yhdellä musavideolla. Mietin et kuka nuori jäbä räppää ja rimmaa noin hyvin ja tollasella asenteella. Etsin tyypin Facebookista ja pistin viestii. Kahden vuoden ajan Lukas on ollut studiossa, musiikkia on syntynyt ja oon todennu, että ton tyypin skilssit on ihan omalla tasollaan. Oon ylpee, kun voin ilmottaa, että tänään allekirjotettiin Lukas Leonin levytyssopimus ja päätettiin että Lukas tulee lämppäämään mua koko toukokuussa alkavan Täältä Sinne -kiertueen. Pistäkää tää junnu seurantaan @lukasvirallinen . Musaa tippuu pian, Cheek kertoo Instagramissa.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

Tosi hyvä fiilis tästä. Sainasin tänään ensimmäisen artistin Liiga Musicille. Bongasin Lukaksen kaks vuotta sitten Youtubesta täysin sattumalta feattaamassa yhdellä musavideolla. Mietin et kuka nuori jäbä räppää ja rimmaa noin hyvin ja tollasella asenteella. Etsin tyypin Facebookista ja pistin viestii. Kahden vuoden ajan Lukas on ollut studiossa, musiikkia on syntynyt ja oon todennu, että ton tyypin skilssit on ihan omalla tasollaan. Oon ylpee, kun voin ilmottaa, että tänään allekirjotettiin Lukas Leonin levytyssopimus ja päätettiin että Lukas tulee lämppäämään mua koko toukokuussa alkavan Täältä Sinne -kiertueen. Pistäkää tää junnu seurantaan @lukasvirallinen . Musaa tippuu pian. #lukasleon #täältäsinnetour #liigamusic

A post shared by Jare Henrik Tiihonen (@jaretiihonen) on

Ennen lopettamistaan Cheek tekee vielä kiertueen, rundaa festarit ja järjestää jäähyväiskeikat Lahdessa.