Hyppää pääsisältöön

Sydämen kutsumus – Saavatko rakastavaiset Elizabeth ja Jack toisensa sarjan 5. kaudella?

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden viidennen kauden jaksoilla.
Sydämen kutsumus -sarjan rooleissa näyttelevät Kavan Smith (vas.), Pascale Hutton, Daniel Lissing, Erin Krakow, Lori Loughlin ja Jack Wagner. Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden viidennen kauden jaksoilla. Sydämen kutsumus,Yle TV1

TV1 maanantaista perjantaihin 20.4. - 7.5.2018 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä, Areenassa 7 päivää

Kanadan rajaseudulla sijaitseva Hope Valley on paikka, jossa ystävät ovat kuin yhtä suurta perhettä. Jokaisesta huolehditaan ja työtä tehdään yhdessä.

Miten opettaja Elizabeth Thatcherin (Erin Krakow), konstaapeli Jack Thorntonin (Daniel Lissing) ja pormestari Abigail Stantonin (Lori Loughlin) elämä sujuu?

Ihastuttavasta kanadalaissarjasta Sydämen kutsumus vuorossa ovat uudet viidennen kauden jaksot.

Ensimmäisenä nähdään kaksi jouluun sijoittuvaa jaksoa, joiden jälkeen saadaan vielä kymmenen jaksoa lisää. Sarjaan on tulossa kuudeskin kausi!

Elizabeth kaipaa Jackia

Elizabeth odottaa uutisia Jackista, joka on komennuksella pohjoisvaltioissa. Nuori nainen keskittyy opettamiseen ja unelmoi hetkestä, kun Jack palaa turvallisesti kotiin ja he voivat alkaa suunnitella tulevaisuuttaan.

Soivatko rakastavaisille jo hääkellot?

Elizabethin sisko Julie Thatcher (Charlotte Hegele) tulee yllätysvierailulle ja kertoo odottamattomasta ammatinvalinnastaan.

Taloudellisia pulmia edessä

Määrätietoinen Abigail kohtaa uusia ongelmia, kun Hope Valleyn taloudellinen tilanne heikkenee. Tämä kriisi saattaa aiheuttaa ongelmia myös Leland "Lee" Coulterin (Kavan Smith) sahan toimintaan.

Sheriffi Bill Avery (Jack Wagner) yrittää pitää Hope Valleyn turvallisena paikkana. Samalla hän pitää silmällä myös Henry Gowenia (Martin Cummins), joka totuttelee uuteen elämäänsä. Gowen tarjoaa neuvojaan Abigailille, joka ei ole vakuuttunut miehen aikeista..

Ottaako tohtori riskin?

Tohtori Carson Shepherdin (Paul Greene) lääkärintaidot joutuvat koetukselle. Samalla hän antautuu rakkauden vietäväksi ja ottaa riskin, joka saattaa pelastaa tai koitua hänelle tärkeän henkilön kohtaloksi.

When Calls the Heart. Tuotanto: Lions Gate Television, Kanada, 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.