Hyppää pääsisältöön

Biisiesittelyssä Amor Amor: Abreun uudella sinkulla fiittaa kuumin tulokasräppäri Cledos

Tänään perjantaina julkaistu Amor Amor on ehtaa latinopoppia. Kappaleen on tuottanut Tido.

Cledos ja Abreu // Kuva: Promokuva: Andrei Kipahti

Abreu ja Cledos on poikkeuksellinen pari. Abreu on aiemminkin tehnyt PME-yhteistyötä JVG:n kanssa Huominen on huomenna -biisin merkeissä, mutta Cledos ei tule ensimmäisenä mieleen, kun ajattelee Abreun tuotantoa.

Amor Amor -biisin teemat ovat ihastuminen ja intohimo. Kappaleesta kuuluu vahvasti Abreun juuret läpi. Suomalais-portugalilaisen Abreun tyyli sopii todella hyvin latinosoundiin.

Amor Amor -biisi on aivan erilainen kuin Cledosin aiemmat biisit ja fiitit. Se ei ole trap-musaa, vaan ehtaa latinopoppia. Viimeksi Cledos teki yhteistyötä Mikael Gabrielin kanssa _Made In Italy -_biisin merkeissä. Ennen sitä yhteisbiisejä on syntynyt Kuben, Deezydavidin ja Versace Henrikin kanssa.

Amor Amor -kappaleessa Cledosin rooli on yllättävän pieni. Ensimmäisellä kuuntelukerralla räppärin osuus tulee yllättäen, toisella taas sitä toivoisi aiemmin. Kun lähdetään tekemään yhteistyötä, niin toivoisi, että sitä tehtäisiin isommin.

Viime vuoden lopulla Abreu julkaisi Soo soo -nimisen sinkun, jonka myötä artistin imago ja taiteilijanimi muuttuivat. Amor Amor on tuotannoltaan taas erilainen kappale kuin aiempi single.

Cledosin haippi on poikkeuksellinen kotimaisessa musaskenessä. Siksi konkaritkin haluavat siitä edes pienen palan. Cledos on YleX Läpimurto -listauksen sijalla kolme. Se tarkoittaa sitä, että uskomme artistin breikkaavan isommin tämän vuoden aikana. Räppärin soundi, asenne, biisit ja videot ovat saaneet erityisesti nuoret polvilleen. Cledos nousi viraali-ilmiöksi _Töis-_debyyttisinglellään viime kesänä. Artistin ensimmäinen julkaisu teki tuolloin 18-vuotiaasta vanhempiensa luona asuvasta lukiolaisesta rap-ilmiön yhden kesän aikana. Levy-yhtiöt ja tuottajat kiinnostuivat Cledosista ja PME Records sainasi tuoreen artistin.

Tästä fiittibiisistä hyötyvät todennäköisesti molemmat artistit, kun sekä Abreu että Cledos esitellään aivan toisenlaiselle yleisölle kuin ennen.