Hyppää pääsisältöön

Puutarhan pelastajat – Miten laitetaan piha kuntoon pienelläkin rahalla?

 Uudessa Puutarhan pelastajat -sarjassa puutarhasuunnittelijat matkaavat ympäri Britanniaa.
Charlie Dimmock sekä veljekset David ja Harry Rich kunnostavat puutarhoja. Uudessa Puutarhan pelastajat -sarjassa puutarhasuunnittelijat matkaavat ympäri Britanniaa. Yle TV1,Puutarhan pelastajat

TV1 tiistaisin 24.4. - 11.9.2018 klo 19.00 - 19.45, uusinta lauantaisin klo 8.05
Yle Areenassa 30 päivää

Britannian nimekkäät puutarhasuunnittelijat, Charlie Dimmock ja Chelsean kukkanäyttelyssä kultamitalin pokanneet Richin veljekset, ottavat mittaa toisistaan.

Uudessa Puutarhan pelastajat -sarjassa suunnittelijat matkaavat ympäri maata. Jokaisessa jaksossa he laativat ränsistyneelle pihalle kaksi kunnostussuunnteilmaa. Kumpi tiimi voittaa kamppailun?

Se kuinka paljon rahaa on käytettävissä, määrää puutarhan omistaja. Saadaanko budjetti riittämään? Miten saadaan pienelläkin rahalla viihtyisä keidas?

Uusi brittisarja tarjoaa puutarhaharrastajalle paljon ideoita ja silmänruokaa. Luvassa on 20 mielenkiintoista ja hyödyllistä jaksoa.

Muuta kuin nurmea ja betonia

Charlie sekä veljekset David ja Harry joutuvat ratkaisemaan, mitä tehdään, kun kun kolme sukupolvea asuu saman katon alla, ja puutarha on jäänyt retuperälle.

Kiireisen yksinhuoltajan puutarha kaipaa kipeästi kohennusta, mielellään pikkurahalla. Alussa piha on pelkkä pöheikkö, mutta alta paljastuukin yllätys. Kumpi tiimi osaa yhdistää aikuisen ja lapsen tarpeet paremmin?

Aikuisen poikansa menettänyt pari toivoo puutarhastaan paikkaa jossa voi muistella hyviä aikoja. Siihen tarvitaan muutakin kuin nurmikenttää ja betonikäytäviä. Charlie ja Richin veljekset laittavat ideansa likoon.

Garden Rescue. Tuotanto: All3Media, Britannia, 2016.

Kommentit