Hyppää pääsisältöön

Ylikävely – psykologinen trilleri yrittäjäperheen piinasta

Kaksiosainen draama kertoo Haimilan yrittäjäperheestä, jossa parisuhde on alkanut rakoilla.
Eijan (Pirjo Lonka) aviomies katoaa salaperäisellä tavalla. Kaksiosainen draama kertoo Haimilan yrittäjäperheestä, jossa parisuhde on alkanut rakoilla. Yle TV1,Pirjo Lonka

TV1 lauantaisin 28.4. - 5.5.2018 klo 23.15 - 00.15
Yle Areenassa 7 päivää

Haimilat elävät yrittäjäperheen arkea. Eija-äiti (Pirjo Lonka) kokee joutuvansa kantamaan suurimman vastuun lapsista ja arjesta. Suutuspäissään Eija kirjoittaa yöllä miehelleen Juhalle (Jarkko Pajunen) kirjeen, jossa hän uhkaa erota.

Seuraavana päivänä Juha lähtee Tallinnaan matkalle, jolta ei enää palaa. Mitä aviomiehelle tapahtui? Ajoiko Eijan kirje tämän itsemurhaan vai tönäistiinkö hänet kannelta?

Kaksiosainen psykologinen trilleri Ylikävely (12) kertoo Haimiloiden yrittäjäperheestä, jonka elämä on alkanut takkuilla.

Viettikö mies kaksoiselämää?

Eija kamppailee miehensä katoamisen jälkeen syyllisyydentunteen kanssa. Hän joutuu järjestelemään rahasotkuja ja yrityksen asioita.

Vaimolle paljastuu, että mies on liittynyt lahkomaiseen henkiseen ryhmittymään. Mikä on tämä mystinen MOMM-ryhmä? Onko Juha elänyt salaista elämää Eijan selän takana?

Muissa rooleissa nähdään Mia Hafrén, Tobias Zilliacus, Taisto Oksanen, Marja Packalén, Jani Volanen ja Antti Virmavirta.

Ohjaus: Johanna Vuoksenmaa. Käsikirjoitus: Johanna Hartikainen. Tuotanto: Liisa Akimof/Production House, 2008. Minisarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2013.

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.