Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Kotikadun kuudes kausi nyt Areenassa – Lotta Lehtikarin esittämä Mimmi tulee tekemään remonttia

Lotta Lehtikari ja Teemu Aromaa päällään työhaalarit.
Mimmi (Lotta Lehtikari) ja Heka (Teemu Aromaa) tekevät remppaa. Lotta Lehtikari ja Teemu Aromaa päällään työhaalarit. Kuva: Jyrki Valkama/Yle Kotikatu,Lotta Lehtikari,Teemu Aromaa

Toivotussa Kotikadussa on edetty Areenassa jo kuudenteen kauteen. Kauden alussa reipas remppanainen Mimmi Kallio (näyttelijä Lotta Lehtikari) tulee kuvioihin mukaan.

Kotikadun kuudes kausi Areenassa.

Vuosina 2000 ja 2001 ensi kertaa nähdyn kuudennen kauden alun isoin tapahtuma on talossa alkava remontti, joka kaikuu koko talossa. Kauden aivan ensimmäinen jakso alkaa kuitenkin remonttiakin dramaattisemmin tulipalolla. Onneksi selviää, että palo on hallinnassa, sillä se on sammutusharjoitus. Teemu (Ville Keskilä) on nimittäin aloittanut palomiesopinnot, jotka ovat edenneet jo niin pitkälle, että hän pääsee mukaan käytännön työhön. Harjoituspalo ei kuitenkaan jää ainoaksi jaksossa.

Kuudes kausi alkaa jaksosta 173: Kotikatu liekeissä.

Onni Partanen (Sulevi Peltola) harmittelee, että uusi työ taksikuskina vie ajan eikä välttämättä ehdi edes talviturkkia ottaa pois. Bensiksellä menee hyvin ja terassi on täynnä asiakkaita. Muutos ei kuitenkaan ole kaikkien mielestä pelkästään positiivinen. Ainakin Onnin mielestä asiakaskunta on niin hienoa, että työvaatteissa ei kehtaa enää sisälle.

Bensiksellä todellakin menee hyvin. Jopa niin hyvin, että Karin (Anitta Niemi) ja Hannes (Risto Autio) saavat tilipitäjältään kehoituksen laajentaa toimintaa. Ilo ei kuitenkaan kanna pitkään ja kohta onkin suru puserossa.

Pertti (Jukka Puotila) käy moottoripyöräilemässä vieraan naisen kanssa, Eeva (Lena Meriläinen) viimeistelee graduaan ja Maija (Tiina Rinne) kirjoittelee enää vain omaksi ilokseen. Kaikkien perheiden nuoret, paitsi bensiksellä töitä paiskiva Ninni (Elina Erra), viettävät loppukesäänsä uimarannalla laiskotellen.

Mimmi törmää Teemuun

Mimmi kirjaimellisesti törmää Teemuun jo kauden ensimmäisessä jaksossa. Tuo kohtaaminen on tärkeä, koska Mimmistä tulee Teemun elämässä tärkeä hahmo.

Yksi kysymys leijuu ilmassa kauden alussa jopa uhkaavalla tavalla. Missä on Aarnio?

Kotikadun seitsemäs kausi on katsottavissa Areenassa 26.7.2018 alkaen. Jokainen Kotikadun kausi on katsottavissa kuusi kuukautta. Seuraava kausi tulee katsottavaksi aina kolmen kuukauden päästä edellisestä.

Keskustele
 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.