Hyppää pääsisältöön

Valon vuodenaika on vihdoin täällä! Toivo musiikkia Sävel on vapaa -ohjelmaan

Kevätkukkia
Kevätkukkia Kukka,kevät

Millainen musiikki saa lumetkin sulamaan? Siivittääkö kevään tuloa leivosen laulu vai Karjalan käki? Soivatko toukokuisessa lauantai-illassa Schumannin, Schubertin vai Lisztin sävelet, kajauttaako kevätlaulun ilmoille YL, Laulumiehet vai Philomela?

Toivo musiikkia Sävel on vapaa -ohjelmaan, joka lähetetään lauantaina 5.5. klo 18.00. Toivoa voi jo nyt!

Voit lähettää musiikkitoiveesi jo hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostilla savel.vapaa@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan yhteystietosi ja lyhyt perustelu.

Ennakkotoiveita voi jättää ohjelman lähetyspäivään, lauantaihin 5.5. klo 17 saakka.

Puhelinlinja (09-144 800) suoraan lähetykseen aukeaa lauantaina 5.5. klo 18.00.

Juontajina toimittaja Riikka Holopainen ja pianisti ja pianopedagogi Niklas Pokki. Ohjelman suunnittelusta vastaa Anu Jaantila.

 • Tänä lauantaina Yle Radio 1:ssä on Tarinoiden yö

  Yö on täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23.5.2020

  Yö on jälleen täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23. toukokuuta, kun Yle Radio 1 lähettää perätysten neljä Tarinatarha-ohjelmaa, jolloin tarinoiden ja musiikin mukaan voi heittäytyä useamman tunnin ajaksi. Tulevassa Tarinoiden yössä kuullaan alkuun Zacharias Topeliuksen iki-ihana klassikko Adalminan helmi.

 • Jalostaako yhteinen kriisi meitä? Osallistu Roman Schatzin Maamme-iltaan

  Mitä me keksimme tänä outona aikana?

  "Kyllä hätä keinot keksii, sanoi akka kun kissalla pöydän pyyhki." Kuten kaikilla kriiseillä, myös tämän hetken tilanteella on paitsi pahoja myös hauskoja, opettavaisia ja luovia vaikutuksia. Mitä me tästä opimme, mitä kaikkea me keksimme tänä outona aikana? Millaisia uusia ideoita, ratkaisuja, strategioita ja visioita me kehitämme? Jalostaako yhteinen kokemus meitä ihmisinä?

 • Toivo musiikkia Faunin iltapäivään

  Toivo omaa suosikkiasi.

  Faunin iltapäivä on iltapäivien rentouttava musiikkihetki klassisen musiikin parissa. Perjantaisin ohjelmassa soivat kuuntelijoiden toiveet. Mitä sinä haluaisit kuulla? Faunin iltapäivä soi Yle Radio 1:ssä joka päivä klo 16.10 - 17.00. Kuunneltavana myös Yle Areenassa.