Hyppää pääsisältöön

Valon vuodenaika on vihdoin täällä! Toivo musiikkia Sävel on vapaa -ohjelmaan

Kevätkukkia
Kevätkukkia Kukka,kevät

Millainen musiikki saa lumetkin sulamaan? Siivittääkö kevään tuloa leivosen laulu vai Karjalan käki? Soivatko toukokuisessa lauantai-illassa Schumannin, Schubertin vai Lisztin sävelet, kajauttaako kevätlaulun ilmoille YL, Laulumiehet vai Philomela?

Toivo musiikkia Sävel on vapaa -ohjelmaan, joka lähetetään lauantaina 5.5. klo 18.00. Toivoa voi jo nyt!

Voit lähettää musiikkitoiveesi jo hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostilla savel.vapaa@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan yhteystietosi ja lyhyt perustelu.

Ennakkotoiveita voi jättää ohjelman lähetyspäivään, lauantaihin 5.5. klo 17 saakka.

Puhelinlinja (09-144 800) suoraan lähetykseen aukeaa lauantaina 5.5. klo 18.00.

Juontajina toimittaja Riikka Holopainen ja pianisti ja pianopedagogi Niklas Pokki. Ohjelman suunnittelusta vastaa Anu Jaantila.

 • Millaiset TE-palvelut auttaisivat sinua saamaan työpaikan? Kerro meille

  Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on TE-toimiston palveluista? Millainen palvelu tai koulutus edistäisi tai on edistänyt sinun työllistymistäsi? Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi? Oletko saanut palautetta työnantajalta työnhausta? Jos olet itse työnantaja, mitä kautta haet uusia työntekijöitä? Kotkassa tehtiin toimintatutkimus työttömien työnhakijoiden kanssa.

 • Hartauspuhujat joulukuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat joulukuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Hartauspuhujat marraskuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat marraskuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Jumalanpalvelukset lokakuussa

  Jumalanpalvelukset lokakuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset lokakuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.