Hyppää pääsisältöön

Yle Live: Kaija Koo – suosikkilaulajan hittiputki nostattaa tunnelmaa

Kaija Koo Ruisrockissa kesällä 2017.
Kaija Koo laulatti yleisöä Ruisrockissa. Kaija Koo Ruisrockissa kesällä 2017. Yle TV1,Kaija Koo,yle live: kaija koo

TV1 perjantaina 19.4.2019 klo 23.50 - 00.50, Areenassa

Koko kansan suosikkilaulaja Kaija Koo kietoi Ruisrockin Rantalavan yleisön pikkusormensa ympärille.

Tunnelma oli korkealla, kun Kaija Koo laittoi vastaansanomattoman hittipotpurinsa päälle. Yhteislaulu yleisön kanssa raikasi konsertin alusta lähtien.

Yli 30-vuotisen soolouran tehneen laulajan keikka oli kesäillassa tunteita nostattava tilaisuus. Huikea Yle Live: Kaija Koo -konsertti on taltioitu kesällä 2017.

Tuotanto: Yle, 2017. Konsertti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.