Hyppää pääsisältöön

Areena-sovellus Philipsin äly-tv-laitteisiin

Bluffresan är en ny serie där nio lag bluffar sina vänner att de åker på resa.
Bluffresan är en ny serie där nio lag bluffar sina vänner att de åker på resa. Kuva: Pampas Production Yle Areena

Areena-sovellus on nyt saatavilla vuonna 2016 ja sen jälkeen julkaistuihin Philipsin äly-tv-laitteisiin.

Aiemmin Areenan Android-sovellus on ollut jo jonkin aikaa saatavilla Philips-laitteisiin, jotka käyttävät AndroidTV-järjestelmää. Nyt sovellus on saatavissa myös laitteisiin, jotka käyttävät Philipsin omaa sovellusalustaa. Sovellus on saatavissa useimpiin vuonna 2016 ja sen jälkeen julkaistuihin Philipsin äly-tv-malleihin.

Areena-sovelluksen voi asentaa laitteeseen Philips App Gallery -sovelluskeskuksesta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö edellyttää, että laitteessa on internet-yhteys. Sovellus on ilmainen.

Sovelluksen on tehnyt Sofia Digital ja sen tuesta vastaa Philipsin tv-toiminnasta vastaava TP Vision. Tällä hetkellä sovellus ei vielä mahdollista kirjautumista Yle Tunnuksen avulla.

Areenaa käytetään viikottain jo yli 200 000 äly-tv-laitteella.

  • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

    PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

    Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.

  • Areenan tallenteet suomalaisten käyttöön EU-alueella myös selaimella

    Areenan tallenteet EU-alueella myös selainpalvelussa

    Areenan käyttö EU-alueella etenee. Nyt EU:ssa matkailevien suomalaisten on mahdollista katsella ja kuunnella kaikkia tallenteita Areenan selainpalvelussa. Toissa vuonna Yle avasi Areenan mobiilisovellusten käytön kaikille kotipaikkansa vahvistaneille suomalaisille. Yle oli toinen yleisradioyhtiö EU:ssa ja ensimmäinen pohjoismainen julkisen palvelun yhtiö, joka toteutti tämän toiminnallisuuden.