Hyppää pääsisältöön

Kikhernesalaatti ja sitruunapavut

Kikhernesalaatti

Ainekset, 2 annosta:

  • 2 dl keitettyjä kikherneitä
  • 1 iso tomaatti pilkottuna
  • 100 g fetajuustoa paloiteltuna
  • pieni nippu persiljaa silputtuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa sellaisenaan tai lisukkeena.

Sitruunapavut

Ainekset, 2 annosta:

  • 3 dl mieleisiäsi keitettyjä papuja, mieluiten useita eri lajeja
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ½–1 sitruunan mehu
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 2 tl hienoksi silputtua timjamia
  • reilusti oliiviöljyä
  • suolaa

Tee näin:
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa lisukkeena.