Hyppää pääsisältöön

Uusi ajankohtaisohjelma Sannikka & Ukkola aloittaa syksyllä

Marja Sannikka ja Sanna Ukkola vetävät uutta ajankohtaisohjelmaa.
Sanna Ukkola ja Marja Sannikka. Marja Sannikka ja Sanna Ukkola vetävät uutta ajankohtaisohjelmaa. Yle TV1,Marja Sannikka,Sanna Ukkola,Sannikka & Ukkola

Sannikka&Ukkola uudistaa ajankohtaisohjelmien ilmettä.

Syksyllä 2018 alkavassa uudessa Sannikka & Ukkola -ohjelmassa käsitellään viikon tärkeimmät puheenaiheet ja tavataan mielenkiintoisimmat vieraat. Ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä käsitellään ohjelmassa erilaisista ja yllättävistäkin näkökulmista.

Suoraa lähetystä perjantai-illassa vetävät kokeneet politiikan toimittajat A-studion juontaja Marja Sannikka sekä Pressiklubista ja Aamu-tv:stä tuttu Sanna Ukkola. Uusi ajankohtaisohjelma aloittaa perjantaina 14. syyskuuta klo 20.00.

“Sannikka & Ukkola käsittelee ajankohtaisia aiheita raikkaalla ja rohkealla tavalla, joka vetoaa myös niihin yleisöihin, joita perinteinen ajankohtaisohjelmien tyylilaji ei puhuttele. Ohjelma tukee kanavan profiilia hyvin”, kertoo Yle TV1 -kanavan ohjelmapäällikkö Pentti Väliahdet.

Pressiklubin studiovalot sammuvat toukokuun lopussa

Pressiklubi on ruotinut mediailmiöitä persoonallisella ja satiirisella otteellaan jo vuodesta 2005.

“Pressiklubia ovat aikanaan juontaneet Timo Harakka, Ruben Stiller ja nyt Sanna Ukkola, jotka ovat kaikki tehneet oman näköistään ohjelmaa vieraineen. Pressiklubin tulevaisuutta on pohdittu aika ajoin, jokaisella ohjelmalla on oma elinkaarensa. Nyt haluamme perjantai-illassa tarjota yleisölle jotain uutta vahvojen naisten Sannan ja Marjan luotsaamana”, sanoo ajankohtaisohjelmista vastaava päällikkö Riitta Pihlajamäki Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnasta.

Pressiklubin viimeinen lähetys on perjantaina 25.5. klo 20.00.

Lisää ohjelmasta